NESET TEMIRCI OVER DE ZAAK-BAYBASIN: ‘ALS VRIJHEIDSSTRIJDER IS HIJ EEN NEP-FIGUUR’

HIER HET INTERVIEW MET NESET TEMIRCI DAT GEPLAND WAS VOOR ROA 4 MET DAARONDER WAT MICHA TER INLEIDING HAD WILLEN ZEGGEN * TECHNISCHE PORBLEMEN MET ROA ZULLEN WORDEN OPGELOST: WE GAAN DOOR FYFTH EN DBEL * STEUN ONS EN MAAK OOK VOORAL GELD OVER! * DE REKENING IS OP TE VRAGEN VIA drsmkat@yahoo.com

[wp_ad_camp_1]

Het is zeker niet de bedoeling dat we Baybasin hier gaan demoniseren of dat we een campagne tegen hem willen beginnen -zoals zijn ‘mensen’ -Hofstede, Donk, Myra en anderen- wel gedaan hebben tegen mij. Wat het hier om gaat is dat er van alles aan de zaak-Baybasin niet deugt.

1. Hoe is het mogelijk dat een vage Koerd met een uiterst dubieuze reputatie een lobby kan optuigen waarin complete bibliotheken worden volgeschreven, professoren en ’topjournalisten’ in actie komen, vliegtuigen opstijgen en zelfs Cafe Weltschmertz aandacht besteedt aan het ‘slachtoffer Baybasin’? Jasper Steringa, Robert Horchner, Bart van U., Erwin Lensink, Bart van Well, Frank Leenders, de Geleense baby’s, de door de politie vermoorde Michael Komen en Rishi, Romy en Savannah, Anass, Danny Spendlove, de familie Poot, Sam Broersma en de duizenden andere Nederlandse slachtoffers van ‘het systeem’: ze krijgen geen van allen een poot aan de grond en meestal zelfs niet eens een advocaat! In dit verband is het helemaal hallunicerend dat Matthijs Kaaks, van oorsprong de advocaat van Micha die zowet zijn hele praktijk aan Micha te danken heeft en bovendien ooit een hechte vriend, niet meer wil optreden voor Micha maar wel voor Baybasin -een zaak die hij uiteindelijk ook via Micha heeft gekregen! Nederlanders kunnen worden vermoord, aan stukken gesneden, verkracht en leeggeplunderd: het heeft allemaal geen enkele betekenis tegenover wat klikjes en ‘rare geluiden’ in de Baybasin-tapgesprekken!

2. De ‘aanhangers’ van Baybasin vormen inmddels een soort ‘religieuze sekte’ waarin kritiek niet wordt geduld en mensen die hun ‘knuffelbeer Baybasin’ niet als God behandelen op de persoon worden aangevallen. In de ogen van deze ‘sekteleden’ is Baybasin een kruising tussen Ghandi en Nelson Mandela:

-een klokkenluider die de mafia-praktijken van de Turkse overheid wereldkundig wilde maken
-een Koerdische vrijheids-strijder en volksheld
-een slachtoffer van Justitie in Nederland
-een weldoener

Als journalist weet je dat dit beeld niet kan kloppen, dat er een verhaal tegenover staat. Het beeld dat de ‘sekte’ en de ‘lobby’ (Hofstede, Boudine, Van der Plas, Myra) van Baybasin hebben neergezet moet in balans worden gebracht.

3. De groep-Baybasin is duidelijk uit op de scalp van Micha. Hierbij wordt geen middel geschuwd en worden ook voortdurend delicten gepleegd en zelfs doodsbedreigingen geuit. Laat dit de ware aard zien van Baybasin zoals ook in het interview met Temirci naar voren komt: een gewelddadige crimineel? De vraag is natuurlijk: wat speelt hier? Onze indruk is al langere tijd dat de groep-Baybasin Micha wil ‘offeren’ in hun pogingen hun knuffelbeer te helpen. De ‘gevangenisdirecteuren’ hebben dit duidelijk laten zien. De strategie is dan om alles te zetten op de vervalste taps en nadrukkelijk aftand te nemen van ‘complot-idioten op het internet’ die het maar steeds hebben over kindermisbruik, aan stukken gesneden baby’s en de zaak-Demmink. Aldus wordt geprobeerd Baybasin op het droge te trekken over de lijken van de door Joris Demmink verkrachte kinderen! Ton ’typfout’ Hofstede is een duidelijke exponent van deze strategie met zijn bizarre poging het Riouwstraat 13-verhaal te debunken. Ook de ‘huisjournalist’ van het Baybasin-kamp. Wim van de Pol, zit volledig op deze lijn. Micha -maar ook de familie Poot- worden aangevallen en gedemoniseerd omdat zij aandacht vragen voor de zaak-Demmink.

3 Replies to “NESET TEMIRCI OVER DE ZAAK-BAYBASIN: ‘ALS VRIJHEIDSSTRIJDER IS HIJ EEN NEP-FIGUUR’”

  1. Ik vind ZIJN ‘exposerende’ wederwaardigheden bijna net zo bizar vaag als die van je vorige ‘supergetuige’ Kat. Ik bedoel, hij schijnt nota bene als lover geplugd te zijn geweest aan/in de ex van Klaas Bruisnma (de dominee!). In je interview noemt hij Alexander W. terecht die vuile rooie parasiet, en het is zo langzamerhand wel bekend dat Mabel W. S. de vertegenwoordigster was/is van het koninklijke huis belangen binnen het Nederlandse drugsmilieu. Waarom dan niet meteen door Neset Temirci dat hele kreuninklijke cokehandel santenkraam met Mable W. S. opblazen door alle ins en outs met zijn ex tot aan haar vaardigheden via haar bovenlippen hier op je site of tijdens je inteviews to-taal te ontmaskeren? Of spelen er hier wel degelijk concurrentie overwegingen binnen het Turkse penoze milieu, waarbij Neset achtervolgingswaanzinnig laf terwijl Baybasin in Vught aan handen en voeten gebonden is, zijn eigen jodenstreken enigszins probeert wit/bruin te maskeren? Het komt binnen de compleetwausen scene wel vaker voor namelijk..;

    “Wat we dus zien is dat van Gogh iemand was die zijn mond niet hield. Hij haalde uit naar de Joden maar ook godlaster werd hem verweten. Wat niet duidelijk beschreven staat was dat van Gogh het ook niet zo had met het koninklijk huis en hun oranjes. Hij wist zaken van dit huis wat men liever niet naar buiten wilde zien komen. Dat koninklijk huis zat volgens heer Temici ook achter deze moord op van Gogh met als opdrachtgever Beatrix en dat is volgens hem aan te tonen om deze namen vrij te geven van mensen die voor dit Oranjehuis werken of informanten zijn. Een belangrijke naam blijkt de naam Fatiha Ben Daoued. “Dit is Fatiha Ben Daoued”, schrijft heer Terimic in zijn getuigenverklaring. “Ze is volgens de wet dood. Haar nieuwe naam is Houda Gwen Allen vrouw van JESSE REMMERS. Ze woont in Amsterdam Diemen,. Ze is de allergrootste hoerenmadam die voor meisjes en kleine kinderen zorgt voor de tweede Kamerleden en koningshuis. Eveneens de ex van Jesse Remmers en van mij. En de andere contactpersoon was Greg Remmers, de vader van Jesse Remmers”.” BRON

  2. Tel daar nog even bij op, dat de gehele Wikipedia van Baybasin onmiddellijk opgeschoond werd. Toen Kamp Baybasin er op geattendeerd werd dat Baybasin volgens Wikipedia een zeer zware crimineel was. Dat moet je eens als gewone burger proberen.

Geef een reactie