NET SLUIT ZICH ROND MET DEMMINK EN JUSTITIE SAMENSPANNENDE THOMAS BRUNING VAN DE NVJ

HET IS ERGER MET DE GELIJKGESCHAKELDE MEDIA IN NEDERLAND DAN TIJDENS DE OORLOG * MICHA EN DEZE SITE SAMEN MET ENKELE ANDEREN DE NIEUWE ‘ONDERGRONDSE PERS’ NET ALS HET PAROOL, VRIJ NEDERLAND EN TROUW TIJDENS DE OORLOG * LUISTER HIER NAAR HET VERWEER VAN THOMAS BRUNING NADAT HIJ HET VORIGE GESPREK IN PANIEK BEEINDIGDE 30 Mar 2016 11:33 Outgoing

4 Replies to “NET SLUIT ZICH ROND MET DEMMINK EN JUSTITIE SAMENSPANNENDE THOMAS BRUNING VAN DE NVJ”

 1. Overigens het eerste gesprek was vond je allemaal gezellig, en was het allemaal koek en ei.

  Heeft de man vervolgens het een en ander geraadpleegd wat Kat niet bevalt, trap Kat hem met alle gemak in de Demmink hoek.

  hoe goedkoop wil je het hebben …… en daar betalen vervolgens mensen geld voor???

 2. “”NADAT HIJ HET VORIGE GESPREK IN PANIEK BEEINDIGDE””

  waar is het bewijs dat hij in paniek de hoorn er op gooit?? Dat blijkt totaal niet uit de vorige opname. Het vorige audio fragment geeft wel te kennen dat het zwaar in storing is, maar geeft geen weergave van paniekerige mensen.

  Overigens paniek hoeft hij niet te hebben aangezien ze een duidelijke stelling hebben en daar niet aan valt te tornen. De enige die hier waarschijnlijk een beroerte krijgt is de heer Kat himself die alles aangrijpt om zijn verprutste zooi weer op de rails te krijgen.

  Overigens wat is het belang dat je weer bij de NVJ aangesloten wordt, lijkt me dat je min of meer wel uit bent gerangeerd

 3. Het telefoongesprek met Bruning is typerend: Bruning argumenteert inhoudelijk en beschaafd en Micha zit er zo hysterisch doorheen te keffen dat hij er geen woord van kan hebben opgevangen.

Geef een reactie