NICO VAN DEN HAM BEREID ZIJN LEVEN TE GEVEN IN DE STRIJD TEGEN DE ZWARTE MAFIA

Blijven klagen om nog meer mensen ‘wakker’ te maken heeft nog wel zin, maar er moet ook wat gebeuren! Daar ga ik vanaf nu aan werken. Of dat nu wel of niet mag, ik ga het doen! Ook als dat tot arrestatie van mijn persoon zal lijden of mijn dood tot gevolg zal hebben! LEES HET HELE VERHAAL OP DE SITE VAN NICO

4 Replies to “NICO VAN DEN HAM BEREID ZIJN LEVEN TE GEVEN IN DE STRIJD TEGEN DE ZWARTE MAFIA”

 1. ‘You cant’t argue or bargain with psychopaths’

  Je kunt het wel doen, maar het gaat alleen steevast uuteindelijk nergens naartoe.
  Verspilde tijd!

  Daar heeft Nico van den Ham gelijk in.

  Hoewel ze de democratie hoog in het vaandel zeggen te hebben, de rechter onafhankelijk- en polderen hun favoriete omgang met dingen die hen niet aanstaan is.

  Maar nee: je moet deze dingen tegen de grond werken (liefst met een overmacht van achteren in het geniep: geen eer aan te behalen) en afvoeren naar een testlocatie en vervolgens naar een extra (speciaal, tegen ‘brainfucken’ van het bewakingspersoneel enzo) beveiligde inrichting voor glibbergladde morele debielen.

 2. Weinig mensen zijn ertoe bereid om het ECHTE openbaar belang (en niet dat van een door een SS psychopaat gesticht, ijzingwekkend pervers/ziek macht en controle netwerk) te dienen.

  De zouteloze, tot op het bot gemanipuleerde en gedesinteresseerde “goegemeente” van meelopende of collaborerende bonobo-achtige meelballen (‘gullible fools’ nuttige idioten: psychopaten zijn extreem logisch pragmatisch, doch voegen er, MOREEL DEBIEL, meteen aan toe “ALS LIJK RIJP VOOR DE VUILNISBELT”), vormt bij de aanpak van het proactief ‘pure evil’ addergebroed van Bernhard kaliber, eigenlijk het grootste probleem, zoals de deskundigen (met zoveel woorden) stellen.

  Als je probeert bijv. Beatrix zur Lippe B. te arresteren wegens ijskoude kwaadaardige (internationale) samenspanning, ondermijning en hoogverraad zeer tot schade van Nederland en het Nederlandse volk (en de planeet aarde), dan komt een dienstkloppende marechaussee met hersenen ter grootte van een erwt (bij wijze van spreken) daar tot de tanden gewapend een imbeciel stokje voor steken, denkend dat hij goed bezig is en zo een wit voetje bij (ijskoud cynisch op dat kanonnenvoer neerkijkend) hogerhand kan halen.

  Dat krijg je als acterende psychopaten eenmaal ONHERKEND zijn binnengeslopen en de plaats hebben ingenomen van echte (niet ‘pure evil’ moordzuchtige) overheidspersonen.

  Het zal voor Nico van den Ham, die nog kort geleden brieven schreef aan “de koning” en zelfs probeerde deze figuur te spreken te krijgen, niet meevallen om dit uiterst beroerd complexe probleem aan te pakken.

 3. De corrupte VVD/Minerva rechtstaat. Afpersen van de kleine man, en banken/elite kunnen hun gang gaan met plunderen. En rechters zijn onschendbaar, ook als ze betrapt zijn op stelen. Hoe bizar.

Geef een reactie