NICO VAN DEN HAM SLAAT TERUG EN VERMORZELT CORRUPTE PEDO-RECHTERS…

…MAAR OOK MARK ‘HOUDT NIET VAN KUTTEN’ RUTTE EN DIEDERIK PLAYBOY SAMSOM * DE TOEKOMST VAN DE NEDERLANDSE ‘RECHTSPRAAK’: ‘RECHTERS’ WORDEN UITGELACHEN EN WEGGEHOOND * JANKENDE PEDO-RECHTERS ONTVLUCHTEN RECHTZAAL ALS ZE WORDEN GECONFRONTEERD MET DE JUISTE VRAGEN

EXTRA: CHRIS KLOMP DRAAIT NET ALS ERIC DONK VOLLEDIG DOOR EN VERSPREIDT ‘COMPLOTVIDEO’S’ IN WINTERSWIJK

4 Replies to “NICO VAN DEN HAM SLAAT TERUG EN VERMORZELT CORRUPTE PEDO-RECHTERS…”

 1. ach dat eeuwige gemekker van over trollen, schijnbaar moet je het wakkere gepeupel blind volgen om dit etiket te wijken.

  Schijnbaar houd het wakkere gepeupel niet van enige correctie in hun verhaaltjes aanbrengen.

  Betreft het filmpje en de ontmoeting met de politiek, zou het kunnen dat Nico een bepaalde uitstraling die vervolgens aanstekelijk werkt. Misschien kwam hij half slingerend aanlopen met de camera in de aanslag.

  Ja en als afsluiter gaat ie nog lopen jengelen over buitenlanders die het zo goed hebben pffffffffff

  Overigens kan Nico beter aankloppen bij de heer Kat die hem alleen gebruikt als het hem uitkomt, Nico belt Kat speciaal op in Engeland hoe het met hem gaat, en vervolgens Kat een heel bot einde aanmaakt want meneer Kat heeft het druk en klapt de hoorn erop ………..
  Een meneer Kat die het heel druk heeft in Ierland …… waarmee eigenlijk.

  1. Dus van kleef heeft geestelijke hulp nodig heeft 30 aansteeklonten en brandstoffen in bezit(boerderij ideale opslagplaats) doorspit Bagage van Gasten steelt Eigendommen en hangt een story op dat kant noch wal raakt voor wié Nico van den Ham al langere tijd Volgt?

   Werkt ze vast voor die verhuurder… kent ze vast die echte brandstichter ook die nota bene bij die verhuurder over de vloer kwam?

   En gij..die tegen alles is waar een Klok aan zit weet een onvindbaar kersvers verhaaltje wel op het Internet te vinden en hier als kúch bewijs te plaatsen?

   Bent u zélf van kleef of robbie van der plancken alais hoogerwij van de bende van staat?

Geef een reactie