NIET BELLINGCAT, MAAR MICHA KAT (2): ELIOT HIGGINS IN ACTIE

MET DANK AAN BLIK OP NOS JOURNAAL * HET FORCEREN VAN DE DERDE WERELDOORLOG IS SERIOUS BUSINESS, DAAR KUNNEN GEEN ‘AMOKMAKERS’ BIJ WORDEN GETOLEREERD * HEEFT IEMAND GELAUFF, CHRIS KLOMP EN BART MOS ONTDEKT OP ONDERSTAANDE VIDEO?

Graham Phillips zet Eliot Higgins (“Bellingcat”), en zijn Westerse media-adepten voor schut. Wederom verstoort Graham Phillips wat een gecontroleerd feestje voor NATO, Higgins, Bellingcat en VARA/BNN had moeten worden. Er is namelijk iets geks aan de hand. De staatsmedia mijden “burgerjournalisten” als de pest. Of je nou Blik op NOS Journaal heet, Kleintje Muurkrant, Erik Donk, Boublog, We Are Change Rotterdam, Revolutionaironline/Micha Kat, Herstel de Republiek of Stefan Bek/Novini, het maakt-niet-uit. Je komt er niet tussen. Niet bij Pauw, niet bij de Nieuws BV, niet bij Spraakmakers op 1. Niks, nergens, nada. Maar nu komt het: Er is één “burgerjournalist”, ene Eliot Higgins, die toevallig een paar dagen voor MH17 zijn Bellingcat opzet, die direct vanaf MH17 de lieveling, de schattenbout, de honeypon van de gehele gelijkgeschakelde staatsmedia is! Dat is toch fantastisch voor Eliot?!

2 Replies to “NIET BELLINGCAT, MAAR MICHA KAT (2): ELIOT HIGGINS IN ACTIE”

  1. Overigens is Graham Phillips niet onverdacht (evenals de Russen, die ook de USA/GB helpen de Dresden gruwelmoord onder de pet te houden = het monolithische van ANTI-socialen/psychopaten die OVERAL ter wereld -als zodanig- onherkend zijn geïnfiltreerd in overheidsadministraties):

    https://youtu.be/JgCaE3-k4HQ

  2. Als de duivelse gruwel-massaslachters van Dresden niet achter de “miauwende hond” zitten, eet ik mijn hoed op…..!

    Wat dat over MH-17 zegt…….

Geef een reactie