NIET MICHA KAT HOORT THUIS IN DE BAJES, MAAR MARCEL GELAUFF

OOK DE GEZAGHEBBENDE JOURNALIST ARNOLD KARSKENS MEENT DAT DE BEDRIEGER GELAUFF VOOR DE RECHTER DIENT TE WORDEN GESLEEPT * DE LIJST VAN LEUGENS, MANIPULATIES, FRAUDE EN BEDROG -OP KOSTEN VAN DE BURGER- IS EINDELOOS * ER IS ZELFS EEN APARTE WEBSITE OVER HET BEDROG DOOR GELAUFF * SAMEN MOETEN WE AFREKENEN MET DEZE STAATSCRIMINEEL DIE SAMEN MET JORIS DEMMINK MICHA WIL UITSCHAKELEN * EN WAAROM? OMDAT MICHA DE WAARHEID SPREEKT OVER DE PEDO-NETWERKEN

Van het ‘verlengen’ van het applaus voor koningin Beatrix (Gelauff zei dit te ‘betreuren’ maar laat zijn politieke redacteuren vervolgens wel stiekem overleggen met koning Willem) tot het op ronduit criminele wijze manipuleren van een item rond een BBC-journalist en president Poetin (video) en tientallen (honderden? duizenden?) andere gevallen van bedrog -dus de burger op hun eigen kosten bedriegen en voorliegen: kan het crimineler? Maar het meest weerzinwekkende rond Gelauff (wat zou de man verdienen?) is nog wel de wijze waarop hij samen met Justitie een compleet ‘masterplan’ heeft ontwikkeld om Micha uit te schakelen. Hierbij ging hij zelfs zo ver een redacteur (Jeroen de Jager) te dwingen aangifte tegen Micha te doen hetgeen De Jager onder ede heeft verklaard! Logisch dat Thijs Stapel tijdens de behandeling van het hoger beroep een verbod kreeg om bewijs aan te voeren want dan zouden al deze verbijsterende feiten over Gelauff moeten worden opgenomen in het PV van de zitting en aldus een ‘officiele status’ krijgen.


Als je dit zo ziet en je bedenkt wat er later met Schmittman is gebeurd en koppelt dat aan de rol van Fortis als pedo-bank…. dan zou dat nog wel eens een heel andere dimensie kunnen geven aan de ‘banden van Gelauff’ met de pedo-netwerken….

Dat de handelswijze van Gelauff direct leidt tot miljoenen doden en dat hij door zijn collaboratie met de macht verantwoordelijk is voor het verwoesten van de levens van talloze mensen is niet iets wat Micha Kat heeft bedacht, maar dat in de VS is vastgesteld door talloze deskundigen en media-analisten die zich bogen over bijvoobeeld de rol van de MSM in de opmaat naar de oorlog tegen Irak. Lees slechts dit artikel op nota bene de site van CNN. En dit op Wikipedia over New York Times-journaliste Judith Miller die willens en wetens loog over de WMD’s in Irak met als enig doel de VS een oorlog in te rommelen met honderdduizenden doden tot gevolg. Als mensen als Miller en Gelauff en de rest van de MSM gewoon hun werk zouden doen, dan zouden bijna alle problemen in de wereld verdwijnen als sneeuw voor de zon! En dan zijn er drie kut-rechtertjes in Leeuwarden (of piemel-rechters als het pedo’s zijn) die Micha de gevangenis wil willen smijten omdat hij zegt dat Gelauff banden onderhoudt met pedonetwerken?

Eén reactie op “NIET MICHA KAT HOORT THUIS IN DE BAJES, MAAR MARCEL GELAUFF”

  1. Lees slechts dit artikel op nota bene de site van CNN. En dit op Wikipedia over New York Times-journaliste Judith Miller die willens en wetens loog over de WMD’s in Irak met als enig doel de VS een oorlog in te rommelen met honderdduizenden doden tot gevolg. Als mensen als Miller en Gelauff en de rest van de MSM gewoon hun werk zouden doen, dan zouden bijna alle problemen in de wereld verdwijnen als sneeuw voor de zon!
    ———————-
    Willem van Oranje (en huidige exact dezelfde massa-moordrobots met een vergelijkbare in menselijk opzicht zwaar en diep gestoorde ‘mindset’) hebben juist baat bij dergelijk journaille van het allerlaagste anti-sociale allooi.
    Daarom zitten ze ook precies op de plek waar ze zitten.

Geef een reactie