‘NIETS AAN DE HAND IN ARNHEM, GEWOON DOORLOPEN, BUSINESS AS USUAL’

Mischa Kat heeft deze zaak zeer grondig en met zeer overtuiging verslagen als onafhankelijke journalist, hij zou hiervoor de “Tegel” moeten ontvangen net zo goed hoe hij de “Schiphol gate” (Fam. Poot) heeft bijgestaan. Helaas worden onze klokkenluiders nog immer gedemoniseerd.
valhelm | 30-06-17 | 23:50
[comment op Geenstijl] [wp_ad_camp_1]

ZO ZIET DE ONDERGANG VAN NEDERLAND ERUIT, NIET ANDERS DAN BEGIN MEI 1940: TOEN GING OOK ALLES ‘GEWOON DOOR’ EN WAS ER ‘NIETS AAN DE HAND’ * MET DANK AAN VITALI FEITEN * 18 AUGUSTUS (OF LATER) HOREN WE OF DE ZWARTE MAFIA CARTE BLANCHE HEEFT OM KINDEREN TE VERKRACHTEN EN BABY’S AAN STUKKEN TE SNIJDEN

6 Replies to “‘NIETS AAN DE HAND IN ARNHEM, GEWOON DOORLOPEN, BUSINESS AS USUAL’”

 1. Ik zie het helemaal voor me Powell en Akerboom als het (hoogst diverse) politie-duo Kwik & Kwek.

  En gezamenlijk lekker taseren maar die normale burgers jongens…..

 2. Wat de ‘Coalition of the Willing’ betreft:
  Colin Powell heeft ook een zwarte huid en zou (uit oogpunt van diversiteit…zó als politie-commissaris aan de slag kunnen naast Akerboom).

  Het gaat er immers niet om, dat het beide in essentie DEZELFDE wezenloze brainfuckende joekels (monobeings: de een met witte- de ander met zwarte huid) zijn.

  Zwarte huid, witte huid is net zozeer van belang als de kwestie of Wilhelmina nu “gevlucht” is of is “uitgeweken” in 1940.

  Helemaal niet dus: Het laatste heeft alleen honderduizenden Nederlandse mensen (op veelal onvoorstelbaar gruwelijke wijze) het leven of de gezondheid gekost.

  En dat is precies waar monobeings ’the most evil creatures in the universe’ PROACTIEF op uit zijn.

 3. DSR is trouwens benieuwd, wanneer de eerste monobeings met een donkere huidskleur de Prins Bernhard BV Raad van State (uit het oogpunt van DIVERSITEIT……echt waar!) zullen worden binnengeloodst.

  Oorlogsmisdadige witJOEKEL Donner heeft aldus totaal geen bezwaar tegen zwartJOEKELS als collega, want deze SS psychopaten aanbidder is ‘open-minded’ en zeker niet racistisch (behalve tegen vijandige projectielen = de NORMALE mens/Nederlander dus = zó divers moet het zeker niet worden bij de PB BV Politie en Raad van State….want dan zou een volgende ‘Coalition of the Willing’ wel eens op stevige tegenstand kunnen stuiten).

  Wat een handige dekmantel weer, haast nog mooier dan het WNF voor een neushoornslachter ‘mindset’: Wij (de witJOEKELS) zijn goed, want ons anti-racisme en onze democratische gezindheid blijkt ten volle, uit het binnenhalen van zwartJOEKELS (wezenloze monobeings zoals wij).

  Straks krijgt de Nederlandse normale staatburger, die in zijn diepe zorgen en overpeinzingen aangaande PB BV, 3 km te hard rijdt of niet helemaal stopt bij een stopbord, een bekeuring van 300 Euro van een oorlogsmisdadige monobeing uit Somalie, met de pet op die ons allemaal past….(behalve JOU).

 4. Als de wet straks zegt dat alle brillenjoden moeten worden opgehangen of dat er (wonderlijk genoeg is dat zo…..) geen omgekeerde bewijslast is ingevoerd voor kankerpatienten die bijv. “Hiroshima” (of een ander evident krankzinnig oorlogsmisdrijf) hebben “overleefd” en die althans compensatie willen voor wat hen is aangedaan, wat zegt onze dappere ridder van de USA/GB psychopathische ‘deep state’ Prins Bernhard BV democratische rechtsstaat, Adèle van der Plas, dan?

  De wet, de wet bindt mij aan handen en voeten, als het mij zo uitkomt = niet als hoogverraderlijk (met -ijskoud ingecalculeerd- alle extreem schadelijke gevolgen voor Nederland van dien!) geabdiceerde Wilhelmina over de meelstreep stapt alsof er wettelijk niets aan het handje is…….

 5. Nu Teeven op het allerlaatste nippertje niet in de PB BV Raad van State komt (DSR is toevallig weer NIET voorgedragen, ongeleid projectiel zijnde in de ogen van de Prins Bernhard gezinden), als monobeing naast o.a. morele debiel Donner, puur toeval jongens, kunnen we wellicht mispoes of dunges voordragen.
  Die zouden daar vast goed op de plek vallen.

  De overleden man van Van der Plas, zat daar ook niet een pedo-luchtje aan trouwens?

 6. De gebruikelijke gekkies die elkaar gaan lopen filmen. En een of andere mafketel die over Ronald Bernard begint. Zelfs Kat neemt dat niet serieus.

Geef een reactie