NIEUW DIEPTEPUNT: LIEGENDE RECHTER ZOEKT BESCHERMING BIJ DE KONING.. EN DIE KRIJGT HIJ!

DOOR DE ADVOCAAT DES KONINGS TE KOPPELEN AAN DE LIEGENDE RECHTER IS DEZE BOVEN DE WET GESTELD * GEEN RECHTER DURFT DE ADVOCAAT DES KONINGS TE LATEN VERLIEZEN WANT DAT IS IN STRIJD MET HUN EED VAN TROUW * DIT IS DAN ONZE ‘RECHSTAAT’ IN 2015: TOTALE TERREUR, AFGEDEKT DOOR DE MONARCHIE

De advocaat des Konings A. Croiset van Uchelen gaf reeds een niet mis te verstaan signaal in de zaak-Westenberg: hij weigerde gevolg te geven aan een arrest van het Gerechtshof in Den Bosch Micha stukken te overhandigen. Hij was ’te druk’ met het ‘voorbereiden van zijn reis met de koning naar China’. Pas nadat Micha dreigde met een tuchtklacht kwam Croiset door met de stukken over de liegende rechter. Thans dreigt opnieuw een tuchtklacht tegen Croiset omdat hij een artikel in het NJB weigert op de juiste wijze te interpreteren (verwoestend voor zijn zaak en zijn liegende client) maar de inhoud gewoon ontkent: ‘Het is niet zo’. Hij kan zich dit soort krankzinnige gedragingen van arrogantie waarschijnlijk gemakkelijk permitteren: door zijn status als advocaat des konings is hij onkwetsbaar. Als Croiset voor de rechter zou staan en een pleidooi zou houden dat louter bestaat uit de woorden ‘poep en pies’ zouden de rechters nog luisteren met open monden van ‘bewondering’ voor zo veel ‘juridisch intellect’. Het sprookje van De Nieuwe Kleren van de Keizer wordt in Nederland thans opnieuw opgevoerd maar dan in een horror-versie. Precies hetzelfde ‘royalistische effect’ zien we in het bedrijfsleven waar de ondernemingen die het predikaat Koninklijk mogen voeren in de regel ten onder gaan aan zwendel en gegraai. Betekent dit dat ook Croiset uiteindelijk ten onder zal gaan? En dat Micha de zaak-Westenberg zal winnen?

12 Replies to “NIEUW DIEPTEPUNT: LIEGENDE RECHTER ZOEKT BESCHERMING BIJ DE KONING.. EN DIE KRIJGT HIJ!”

 1. Mij komt het voor dat Webcaresquad constant hier zit te proberen zijn gram te halen.

  In ieder geval kunnen we er zeker van zijn, dat de “Oranjes” ondertussen hun gram wel halen…..en meer dan dat.

 2. “”Ik heb heel veel zaken gewonnen Poes Mis””

  Euuh lijkt me niet, misschien dat dit plaats vind in je hoofd ipv in de rechtszaal.
  Maar misschien kun je ons daar even in opfrissen, misschien hebben we wat gemist over over het hoofd gezien.
  Lijkt me overigens sterk anders zou je dat ruimhartig aankondigen, samen met het bijbehorende papier werk met daarin de bevestiging van de rechtbank.

  “”In alle lopende strafzaken sta ik ook winnend”” Dat is je eigen veronderstelling, dat vervolgens nog moet worden bevestigd in de rechtszaal.

  “”Thans dreigt opnieuw een tuchtklacht tegen Croiset omdat hij een artikel in het NJB weigert op de juiste wijze te interpreteren ……. “”

  Moet je horen wie het zegt ……… spindokter Kat

  Overigens geef je eerder de indruk dat je juist helemaal geen vat op de zaken hebt en aan de slechte hand bent, en vervolgens elk kleine voorvalletje/info op een tergende manier gaat uitmelken om toch nog je gram te halen …….

 3. Je vader houdt niet van jullie hoor Melissa en Julie, want hij heeft het losgeld niet willen betalen…..

  Psychopaat Dutroux (had niets eens losgeld gevraagd).

 4. “Aardig” is ook dat hierbij 2 elkaar opvolgende dekens/dekmantels van de NOVA worden genoemd.

  Uiteraard is de NOVA geheel onderhorig aan PB BV en strafbaar medeplichtig aan het in stand houden van deze psychopathocratie onder dekmantel van driedimensionaal-zogenaamd vrije verkiezingen.

 5. De PB BV rechts(vazal)staat van de gruwelmoordenaars van Dresden, in het leven geroepen door ‘adapted compensated psychopath’ Churchill c.s. OM HIERMEE WEG TE KOMEN. Het kan niet, maar we doen het toch, de “overwinnaar” schrijft de geschiedenis…..hahahaha.

  Dat bewijst maar weer dat psychopathie en democratie niet samen gaan: psychopaten moeten worden UITGENOMEN.

  Stel je ook voor: Julie en Melissa in het geluiddichte hol van Dutroux en Dutroux (of Bernhard, Churchill, Clinton of Jimmy Savile, vul maar in) die zegt dat ze in een democratie leven en mogen stemmen……hahahaha.

  1. LS. DSR,

   Vanaf 1910 minister van marine, wilde in 1914 Danzig bombarderen met scheepsgeschut, werd niet toegestaan.
   Mocht daarna wel -je moet iemand en zeker verwende kinderen toch iets gunnen-het tegen de Turken opnemen bij Gallipoli met troepen van ANZAC. Moedige jongens die het avontuur niet schuwden maar niet wisten wat oorlog werkelijk inhield.

   Omdat dit zo’n eclatant succes werd hebben ze hem veren in z’n achterste gestoken. En als minister bij het grof vuil gezet.

 6. Dit begint dan dus op een soort weerzinwekkende (daar heb je het woord) toespraak van Stalin in de Doema te lijken….en dat is de ware aard van democratische rechtsstaat PB BV voor je, hahahaha:

  =====================
  Als Croiset voor de rechter zou staan en een pleidooi zou houden dat louter bestaat uit de woorden ‘poep en pies’ zouden de rechters nog luisteren met open monden van ‘bewondering’ voor zo veel ‘juridisch intellect’.
  =====================

 7. Betekent dit dat ook Croiset uiteindelijk ten onder zal gaan? En dat Micha de zaak-Westenberg zal winnen?
  ========================
  Het is voor de normale mens wel te hopen. De culminatie van dit ‘pure evil’ gelieg (dit zijn geen grappige ‘little white lies’) en de grote massa nauwelijks aanspreekbare “staats”gemanipuleerde, persoonlijkheidsgestoorde homo- en heterofiele grijze muizen die de gelegeheid ertoe bieden, is immers WOIII ofwel apocalyps “Dresden” op (voor de NIET GESTOPTE ‘alien mindset’ van ‘adapted compensated psychopaths’ van prins Bernhard kaliber, slechts een verder uitgewerkt/verbeterd psychopathisch project…..) wereldschaal.

 8. Micha heeft nog nooit een zaak gewonnen en om die reden verschuilt hij zich in het buitenland op de vlucht voor Justitie en politie. Het staat vast dat hij de komende maanden langdurig in de cel belandt en meneer Croiset van Uchelen lacht zich een kriek over zoveel amateurisme en paranoia.

  1. Ik heb heel veel zaken gewonnen Poes Mis. Maar voor jou tellen niet de feiten. Ik alle lopende strafzaken sta ik ook winnend en daarom worden deze door Justitie eindeloos getraineerd, nu al zes jaar lang zoals de Graffiti-zaak.

   1. Natuurlijk Micha, jij wint de ene rechtszaak na de andere en op alle fronten maar feit is dat jij een arme sloeber bent die op de vlucht is voor Politie en Justitie en zwervend via jeugdherbergen in Ierland probeert te overleven terwijl degenen die jij stalkt en bestookt comfortabel in Nederland in welstand leven en zich een kriek lachen om jouw deerniswekkende gepruttel, als ze al de moeite nemen enige aandacht aan je besteden.
    Manman, wat een triest gedoe.

Geef een reactie