NIEUW EN KNALLEND BEWIJS VOOR FRAUDE OM IN BOMMELDING-ZAAK TEGEN MICHA

OFFICIER VAN JUSTITIE NICOLE VOGELENZANG VERVALSTE DE STUKKEN EN VERANDERDE ‘ER VLIEGEN BINNENKORT BOMMEN DOOR DE RAMEN’ IN ‘DAN GOOI IK BINNENKORT BOMMEN DOOR DE RAMEN’ * DIT BLIJKT UIT EEN ARTIKEL OP NIBURU.CO VAN 20 FEBRUAR1 2013 * OP DAT MOMENT LIEP ER REEDS EEN ONDERZOEK NAAR VOGELENZANG WEGENS FRAUDE IN EEN ANDERE ZAAK

HET HOGER BEROEP VAN MICHA TEGEN DE FRAUDULEUZE VEROORDELING WORDT COMPLEET GESABOTEERD EN STAAT NU ONDER LEIDING VAN DE CORRUPTE DEMMINK-RECHTER ‘OUDERLING ABBINK

[wp_ad_camp_1]

Waar de dossiers van Micha’s strafzaken zich thans bevinden en of deze allemaal wel goed zijn overgekomen van het kantoor van de door Demmink geintimideerde Gerard van der Meer naar dat van Thijs Stapel (het gaat om een metertje of 30) is voor ons een grote vraag. Cruciaal in de stukken is de zinsnede dan gooi ik binnenkort brandbommen door jullie ramen -woorden die Micha zou hebben gesproken tegen iemand van het kantoor van de landsadvcaat en op grond waarvan hij is veroordeeld tot een maandenlange gevangenisstraf. Op de band was namelijk iets anders te horen: dan vliegen er binnenkort bij jullie brandbommem door de ramen. Nu heb ik ook geen idee of mijn advocaat beschikt over deze bandopname, maar Micha heeft de fraude in elk geval zelf destijds kunnen constateren. Nu blijkt -lang leve internet!- de fraude te zijn vastgelegd in een artikel dat ruim 3 jaar geleden verscheen op Niburu.co, geschreven in de tijd van de processen en dus boven elke twijfel verheven. Bovendien hebben tal van aanwezigen de band kunnen horen:

Toen Vogelenzang in de rechtszaal haar troefkaart presenteerde, de opgenomen bommelding van Micha Kat, had zelfs één van de rechters moeite om zijn gezicht in de voorgeschreven plooi te houden en niet te lachen.

Iemand die gisteren ook aanwezig was in de rechtszaal beschrijft dit in de commentaren op de site van Micha heel goed:

De bommeldingen werden best ludiek gepresenteerd vandaag in de rechtszaal via authentieke opnames:

“Er llgt een bom onder de stoel van Joris Demmink, die binnen één uur af gaat, tenzij Joris binnen 59 minuten bij het dichtsbijzijnde politiebureau wordt overgeleverd.”, hoorden wij Micha door de rechtszaal schallen in gesprek met een telefoniste van het Ministerie van Veiligheid en Justitie; en in gesprek met iemand van advocatenkantoor Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn: “De Nederlandse burgers pikken het niet meer, er gaan brandbommen door jullie ruiten gesmeten worden.”

Er werd gegrinnikt in de Rechtszaal. Iedereen aanwezig – zonder één enkele uitzondering – was waarlijk intelligent genoeg om zowel de bedreiging te herkennen, als ook de ironie in woordkeus en ondertoon. Dit was geen echte bedreiging geweest. Die was een onhandige manier om tegen het MvV&J en tegen PR&DF te zeggen, “Jullie zijn volstrekt en ten ene male fout en verkeerd bezig!”

Cruciaal is ook wat er aan de ‘bommelding’ vooraf gaat: de Nederlandse burgers pikken het niet meer. Wat dat was de kerm van mijn boodschap aan het kantoor van Houtzagers cs.: als jullie doorgaan met bedriegen en frauderen (zoals bijvoorbeeld kort daarvoor was gebeurd in de zaak van de Catshuis-brand) komt het Nederlandse volk binnenkort tegen jullie in opstand en wordt jullie kantoor bekogeld met brandbommen. Over de ‘bommelding’ bij het Ministerie hoeven we het niet eens meer te hebben want die werd zelfs door het Ministerie zelf vanaf het eerste moment niet serieus genomen en was overduidelijk ‘ludiek’ bedoeld -zoals ook werd geconstateerd door de aanwezigen op de zitting.

13 Replies to “NIEUW EN KNALLEND BEWIJS VOOR FRAUDE OM IN BOMMELDING-ZAAK TEGEN MICHA”

 1. “”Inderdaad, want er is niet eens de moeite genomen onder het bureau te kijken. Hiermee is aangetoond dat de dreiging niet serieus te nemen was en DUS geen dreiging was. “”

  bullshit redenatie van een kind ……. een normaal mens halt niet van die achterlijke grappen uit

  Maar ik zou zeggen probeer het nog eens een keer

 2. “”Cruciaal is ook wat er aan de ‘bommelding’ vooraf gaat: de Nederlandse burgers pikken het niet meer. Wat dat was de kerm van mijn boodschap aan het kantoor van Houtzagers cs””

  er zijn tig manieren om dat kenbaar te maken, maar nee Kat kan alleen het achterlijkste uithalen, daarnaast weet elke jan lul welke risco s aan dat sort grappen zitten vooral met het oog op het wereldbeeld.

  Maar als je zo stellig bent heer Kat, zou ik dit grapje nog eens een keer uithalen.

  Daarnaast ben je ook achterlijk, om dat je ze de teugels geeft om je aan te pakken, tevens kan dit tegen je gebruikt worden om je als achterlijke halve zool weg te zetten.

  Blijkt dus dat je geen tactische hersentjes hebt, overigens daarnaast kan je de vraag stellen waarom andere personen/onderzoekers deze grappen niet gebruiken.

  Overigens zou je kunnen stellen dat je niks in te brengen hebt en vervolgens maar over gaat op dit soort kinderlijke grapppen.

  Overigens vreemd dat je nu opens met dit verhaaltje komt terwijl dit al tijden bekend is, waarschijnlijk moet j weer de intresse wekkken bij je bezoekertjes die dan vervolgens makkelijker over de donatie streep gaan, en vervolgens prober je mee te deinen op zaken van Myra en Donk. Aangezien je uit gespeeld bent in de alternatieve sector ……. en donateurs het er goed aan doen om WAC finacieel te ondersteunen ipv het zware gat van Micha Kat

 3. “” Nu heb ik ook geen idee of mijn advocaat beschikt over deze bandopname, “”

  owwwh dus je loopt van alles te verkondigen, en vervolgens weet je niet eens of Stapel de banden heeft ………. ik weet niet maar lijkt me dat je dat als client en advocaat vanaf dag 1 alles op rijtje zet.

  “”de door Demmink geintimideerde Gerard van der Meer “” Ik vermoed als ik dit voorleg bij v/d Meer hij dat stellig afwijst. Vervolgens zal hij zich heel misschien over het pedante mannetje Kat uitlaten. En dat het niet zo zeer de kantoren zijn of het OM of zoals Kat rijkelijks fantaseert de squads, maar dat de schoen wringt bij de client de heer Kat dus.
  En vervolgens de reeks advocaten jou liever zien gaan dan komen, Kat vertaald dat vervolgens dat ze bedreigd worden door het OM of Demmink ……….. sja je moet toch wat he Kat ….

 4. ‘Er ligt een bom onder de stoel van Joris Demmink, die binnen één uur af gaat, tenzij Joris binnen 59 minuten bij het dichtsbijzijnde politiebureau wordt overgeleverd.’

  En dan nog met droge ogen beweren dat dit geen dreiging is.

  1. Inderdaad, want er is niet eens de moeite genomen onder het bureau te kijken. Hiermee is aangetoond dat de dreiging niet serieus te nemen was en DUS geen dreiging was. Leuk geprobeerd!

 5. MICHA BELT MEGA-CRIMINEEL HERMAN BOLHAAR! http://www.klokkenluideronline.is/tag/herman-bolhaar/

  En deze erudiete werkjes van totale globale triljoenenscams en politiek bedrog waar massale Kinder verkrachting en drugs een tak van zijn en bill gates zich al als koning van de UN roerde en de eucommisie het al op ons voorzien had en dijselbloem als straf stuurde doorkruis je ook dus bolhaar en Nederland zullen zelfs van nog hogerhand je dwars zitten:

  Iron Mountain Blueprint to Tyranny (Full Documentary) VHS ARCHIVE https://www.youtube.com/watch?v=p010d9oxD8c

Geef een reactie