NIEUW HORROR-SCENARIO GELAUFF EN PEDO-MSM: DE ‘GEPREPAREERDE DESKUNDIGE’

IN DUITSLAND KOMT NU AAN HET LICHT DAT HET MSM-‘DESKUNDOLOGEN’ WERD ‘VERBODEN’ DE LINK TE LEGGEN MET VLUCHTELINGEN -PRECIES WAT DE NEDERLANDSE MSM OOK DEDEN * DIT IS DE VOLGENDE BEERPUT: GELAUFF DIE ZIJN GASTEN POLICOR ‘PREPAREERT’ OP UITZENDINGEN * DIT KWAM OOK AAN HET LICHT IN DE ZAAK-DASCHA MET HAAR VADER BIJ PAUW

Van Kooten en De Bie zagen het meer dan tien jaar geleden al aankomen: de totale ineenstorting van de ‘TV-deskundige’. Nu hebben we ook in Nederland de Koreaanse situatie bereikt dat deskundigen worden ‘geprepareerd’ voordat ze on air worden toegelaten. We kennen deze praktijken uit de (Amerikaanse) rechtspraktijk maar in de ‘journalistiek’ is het geheel nieuw. Dat wil zeggen: nieuw is dat het nu in volle smerige omvang aan het licht komt. Wel bekend -hierover wordt in Nederland al jaren geklaagd- is de ‘gekleurde keuze’ van (policor)-‘deskundigen’. Maar nu blijkt dus dat zelf deze reeds ‘voorgeselecteerde’ deskundologen ook nog worden geprepareerd. Er mocht immers eens een snippertje waarheid door de Gelauff-filters naar buiten komen!

2 Replies to “NIEUW HORROR-SCENARIO GELAUFF EN PEDO-MSM: DE ‘GEPREPAREERDE DESKUNDIGE’”

  1. Politie deed geen Autopsie Onderzoek ondanks dit bij zelf moorden de vaste standaard procedure is en liet dat aan circus de vries over die vervolgens ziener de goot ..niet betrokken bij politie of nfi .. met een blinddoek om lieten raden wat er was gebeurd en daarmee steeg tot de ongekende hoogten van media vraagbaak goeroe voor t ganze land over al waar Kleine Meisjes aangerand.

  2. Mischien Tijd peter r de vries te vragen of hij een alibi heeft voor de nacht en tijdstip dat Dascha stierf?

    Of hij de laatste of een der laatsten is die Dascha Levend Zagen?

    Mischien dat politie alle honderden videos in beslag nam en daar om maar een schamel videootje publiceerde opdat We niet zouden zien dat half het wagenpark van de vries door Hilversum stoof?

    Zal Zeker niet dat Politie eens even alle videos van binen en voor die uitgaans gelegenheid en de honderden andere videos even Online Gooit daarmee Beter en Oprechter Speurders eens even Kunnnen Kijken?

Geef een reactie