NIEUW IN HET HORROR-REPERTOIRE VAN DE BILDERBERGERS: DE ‘FALSE FLAG-STAATSGREEP’

DE GRENZEN TUSSEN ECHT EN FAKE, A CHARGE EN A DECHARGE, SPONTAAN EN STAGED VERVAGEN VOLLEDIG IN DE LAATSTE DAGEN VAN DE BESCHAVING AS WE KNOW IT * RUTTE VERMOORDDE ZIJN EIGEN BURGERS IN DE MH 17-SCAM, BUSH DEED HET EERDER OP 9-11 EN ERDOGAN DOET NU HETZELFDE OM DE TOTALE MACHT TE GRIJPEN IN TURKIJE * OOIT WAS HET EEN VEREISTE OM AAN DE MACHT TE KOMEN VERKIEZINGEN TE WINNEN, NU MOET JE JE EIGEN VOLK UITMOORDEN OM AAN DE MACHT TE BLIJVEN

[wp_ad_camp_1]

AMSTERDAM-NOIR -Het hierna volgende artikel stond met min of meer gelijkluidende tekst in De Telegraaf maar is inmiddels als een raket verwijderd kennelijk in opdracht van het kabinet en de NATO: “Obama en Merkel: Hoe de Staatgreep ook afloopt wij blijven achter onze NATO bondgenoot Turkije staan”. De hele EU top heeft inmiddels Erdogan gefeliciteerd met het neerslaan van de nep en fop coup en hebben toegezegd begin volgende week af te reizen naar Erdogan en hem te overladen met kussen. Ergens had iedereen al kunnen weten dat het hier ging om een fop coup want de coup van Hollande zat perfect. Verschillende politici van Turkse afkomst hebben gereageerd op de couppoging in Turkije.

3 Replies to “NIEUW IN HET HORROR-REPERTOIRE VAN DE BILDERBERGERS: DE ‘FALSE FLAG-STAATSGREEP’”

  1. Binnen 24 uur 2400 rechters ontslagen. Dan is Demmink toch wel een amateur die had er jaren voor nodig om de gehele rechtelijke macht aan zijn zijde te krijgen.

  2. Het is inderdaad een handige manier om al je tegenstanders te vermoorden. Je bent echt wel gek als je nog naar Turkije op vakantie gaat zolang Erdogan daar nog zit. Als iemand kwaad wil en het lukt hem om je twitteraccount te hacken terwijl je in Turkije zit. Kan je dit zomaar een lange gevangenis straf opleveren in de kerkers van Erdogan. Indien Turkije bij de EU komt vlucht daar de helft van de bevolking weg.

Geef een reactie