NIEUW OFFENSIEF TEGEN CRIMINELE, CORRUPTE EN PEDOFIELE RECHTERS

VANDAAG NOG PUBLICEERT MELDER VAN MISSTANDEN NICO VAN DEN HAM HET ANTWOORD VAN DE PG VAN DE HOGE RAAD SILVIS OP ZIJN WANHOOPSBRIEF * LUISTER NAAR EEN INTERVIEW MET NICO DAT WE VANOCHTEND HIELDEN [04 Nov 2016 09:00 Outgoing] * TOENEMENDE DRUK OP HET HAAGSE GERECHTHOF OM DE KINDERVERKRACHTENDE RAADSHEER WABEKE OP NON-ACTIEF TE STELLEN * WIE RUIMT DE AUGIAS-STAL VAN ONZE RECHTSTAAT OP?

Eén reactie op “NIEUW OFFENSIEF TEGEN CRIMINELE, CORRUPTE EN PEDOFIELE RECHTERS”

  1. Kees Borsboom inderdaad. Mijn idee bij deze Schiedamse Parkmoord zaak was (je gelooft dit niet….), dat de touwtjestrekkend betrokken ‘adapted compensated’ psychopaten binnen PB BV hier een minder intelligente en ‘unadapted, uncompensated’ soortgenoot ‘on the loose’ herkenden, die ze ‘pure evil’ PROACTIEF nog een tijdje wilden laten ronddarren, wél wetende waar dat toe zou kunnen leiden voor de bevolking en hiervan “genietend”.

    Ondertussen dat zwaar getraumatiseerde vriendje van Nienke Kleiss op krankzinnige wijze “verhorend” een onschuldige schlemiel opsluitend (met kosten voor de ‘gullible fool’ belastingbetaler achteraf) etc. etc.

    Ze hadden trouwens nog veel meer aanwijzingen dat dat vriendje de waarheid sprak, dan dat door de NOS en de overige MSM bekend is gemaakt en dus bij jullie bekend is.

    Zou je dit beseffen, dan weet je ECHT dat hier de optelsom weer niet klopt/kan kloppen……..zoals bij de 25.000 doden van Dresden.

    PSYCHOPATENTEST NU, PSYCHOPATENTEST EERST enz. enz. enz.

Geef een reactie