NIEUW OP ROL: DE DEMMINK-DODENLIJST VAN DE MOORDENDE EN VERKRACHTENDE EX-SG

EXTRA EN BREAKING: EERSTE BARSTEN IN HET REGIME VAN MARCEL GELAUFF! DIT TWEET ERIK DE VLIEGER: Erik de Vlieger ‏@EWdeVlieger 16 u16 uur geleden. Geachte excellentie @RPlasterk Weet u dat ik al weet dat u eind 2017 de baan van @MarcelGelauff over gaat nemen?

[wp_ad_camp_1]

ALS NEDERLAND OP 3 JUNI NIET DE LAATSTE KANS BENUT HET ‘REGIME’ VAN DE GROEP-DEMMINK AAN TE PAKKEN, IS HET EINDE BUSINESS, OOK VOOR MICHA * DE SPANNING WORDT ONDRAGELIJK: HOUDT MARCEL VERVLOESEM WOORD EN LANCEERT HIJ DE DEMMINK-TAPES?

De lijst is natuurlijk niet compleet. Bij lange na niet. Van de door (de groep) Demmink doodgemartelde baby’s, peuters, kleuters en kinderen vinden we alleen Manuel Schadwald terug. Pim Fortuyn, Pamela Hemelrijk en Theo van Gogh zijn vermoord onder de politieke verantwoordelijkheid van Demmink en komen ook voor op de lijst, net als Marianne Vaatstra. In Turkije zijn ook mensen vermoord door de Demmink-squads zoals ‘super-aanklager’ Murat. We hebben besloten de lijst te beperken tot Nederland. In de opmaat naar 3 juni staat vast dat Nederland wordt geregeerd door moordenaars en verkrachters. Het is niet te bevatten hoe snel het allemaal is gegaan. Het is nu aan het Nederlandse volk een revolutie te ontketenen tegen het bewind Demmink-Rutte-VVD-Minerva. Als 3 juni geen positieve uitkomst krijgt, we hebben het eerder gezegd, staken we de strijd. Dat moet het volk van Nederland maar ondergaan waar het blijkbaar voor kiest. Als geestelijke steun in deze tijden leest Micha nu The Decline And Fall of the Roman Empire van Edward Gibbon. Dat meesterwerk leert dat steeds weer de meest sadistische en weerzinwekkende tirannen ten val worden gebracht.

6 Replies to “NIEUW OP ROL: DE DEMMINK-DODENLIJST VAN DE MOORDENDE EN VERKRACHTENDE EX-SG”

 1. Als prins Bernhard een kazerne naar Johannes Post noemt, dan bewijst dat dat hij geen hoogverraderlijke SS psychopaat was…..toch!?

  Hoe zou de Jodenvriend dit anders in zijn hoofd halen?

  Nee het KH met Bernhard als vlaggenschip is helemaal lekker fris in de bovenkamer en niet de ‘dead inside’ optelsom van ware krankzinnigheid.

 2. Mispoes komt weer met een (kennelijk sarrend bedoelde) zoveelste versie van “weerstand is nutteloos”, vechten tegen de overmachtige, alles verslindende bierkaai = alleen maar belachelijk:

  Vleesmolengevecht (windmolen dekt de lading niet, maar is in essentie ook een dood ding, dat wel).

  Inderdaad moet je een op hol geslagen vleesmolen niet aanvallen met een -bepaaldelijk die richting uit- opmerkelijk futloos kermis grijpertje (de ingehuurde ridder van de PB BV “rechtsstaat” alias een advocaat), maar moet je het ding met een omtrekkende beweging de knop omdraaien, om erger te voorkomen.

  Dit inzicht en beetje benodigde Johannes Post (goede naam meteen geusurpeerd door “opper verzetsheld” PB die een PB BV kazerne zo genoemd heeft) heldhaftigheid ontbreekt de Nederlander, die straks gedwongen met baard en burka loopt of anders zonder hoofd.

  “Het interessiert mai keen bal, ieck ga zo de moschee in”

 3. Psychopaten (proactief testen destijds nog niet mogelijk) zijn hier door Cicero aardig opgetekend als de gevaarlijkste moordzuchtige verraders (van het prins Bernhard type) die onherkend onder ons rondlopen (ca. 2% is de schatting van deskundigen en dat is RAMPZALIG gezien waar deze driedimensionaal grenzenloze monsters toe in staat zijn):

  A nation can survive its fools, and even the ambitious. But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and carries his banner openly. But the traitor moves amongst those within the gate freely, his sly whispers rustling through all the alleys, heard in the very halls of government itself. For the traitor appears not a traitor; he speaks in accents familiar to his victims, and he wears their face and their arguments, he appeals to the baseness that lies deep in the hearts of all men. He rots the soul of a nation, he works secretly and unknown in the night to undermine the pillars of the city, he infects the body politic so that it can no longer resist. A murderer is less to fear.”

 4. Nou pis poes, U blijft het toch nodig vinden om steeds te reageren op jou manier. Voor iemand die nadenkt is dat een teken aan de wand. Over de stijl van Kat kan men discuteren, maar dat de man op veel punten gelijk heeft is zeker. Wat er achter de schermen allemaal gebeurt is te smerig voor woorden. Als die pis poes dat allemaal wil goed praten of ontkennen zegt dat nogal wat over hemzelf. Ik heb ondervonden hoe smerig de rechtspraak en het Openbaar Ministerie is. De grootste misdadigers van Nederland lopen daar rond. Al diegene die zeggen dat de rechtelijke macht eerlijk en onafhankelijk is zou stom moeten worden en nooit meer kunnen spreken, hij is immers die vaardigheid niet waard want hij weet beter en liegt.

 5. LS…

  Over de gehele wereld en vooral in de USA is de Satanische Cabal aan het afbreken. The Rothschilds on the run. Hillary is al afgevoerd en zo ook Obama.De Satanische elite is zich aan het ingraven. Maar als de grote klap komt zijn we allemaal het lul… Dus ! We zien wel !

 6. Micha Kat gaf al vele keren aan de strijd te zullen staken. Hij zal dat na 3 juni ook niet doen. De belachelijke fantast is volledig vergroeid met zijn debiele windmolengevcht.

Geef een reactie