NIEUWE AANWIJZINGEN VOOR PROMINENTE ROL GEERT WILDERS IN HAAGSE SADO PEDO-NETWERKEN

WAAROM VOERDE NIET GEERT WILDERS ZELF HET WOORD IN HET DEBAT OVER HET BUITEN VERVOLGING STELLEN VAN OM-PEDO-TOPMAN VINCENT LEENDERS MAAR LIET HIJ DAT OVER AAN ZIJN SECONDANT GIDI MARKUSZOWER DIE OVERDUIDELIJK EEN GEHEIM AGENT IS VAN DE MOSSAD? * SPEELT DE MOSSAD IN DE NEDERLANDSE PEDO-NETWERKEN NET ZO’N ROL ALS IN DIE VAN EPSTEIN EN MAXWELL? * WAS GEERT WILDERS AANWEZIG BIJ DE MOORD OP MARIANNE VAATSTRA (VERKLARING ANNEMARIE VAN BLIJENBURG) NAMENS DE MOSSAD? * WILDERS EEN VAN DE VOORNAAMSTE BESCHERMERS VAN JORIS DEMMINK

2 Replies to “NIEUWE AANWIJZINGEN VOOR PROMINENTE ROL GEERT WILDERS IN HAAGSE SADO PEDO-NETWERKEN”

 1. Ten behoeve van een dergelijke psychopaat zijn ‘mask of sanity’ is TYPISCH niets gek genoeg.

  En ijselijk pragmatisch en berekenend als ‘pure evil’ nu eenmaal is, gaat het er vanuit, dat de ‘gullible fools’ (u en ik) de ‘alien mindset’ toch niet kunnen inschatten en het allemaal maar over zich heen zullen laten komen……
  Eventueel door cognitieve dissonantie zich van de realiteit/waarheid nog zullen afkeren…..aldus gelegenheid biedend/open stellend…..als een soort helers aan de dief.

 2. SS/SA (RSHA Nazi ‘deep state’) psychopaat Bernhard, heeft hier na de oorlog niet alleen de ‘mask of sanity’ van Führer van het illegale verzet te Londen en opperbevelhebber van de BS (niet bullshit, of volgens échte illegale verzetslieden eigenlijk wel, maar Binnenlandse Strijdkrachten = typisch gáán voor *de wapenkast* alsmede de geldpers) voorgespiegeld aan de “wakkere” inboorlingen van de moerasdelta, alsmede een tikje later ook de typische SS camouflage van *Jodenvriend Nummer 1* .

  Hiertoe werden, naast wetten voor Nederlands pensioengeld voor *Duitse* , meest Joodse, vervolgingsslachtofferss zoals de WUV, aan de Mossad allerlei uitzonderlijke prerogatieven toegestaan, waarschijnlijk o.a. culminerend in de Bijlmer Ramp.

  Zodat wij allemaal mogen geloven, dat Prins Bernhard ABSOLUUT geen psychopatische, moord geenszins schuwende, (harde) kern-Nazi en bijzonder akelige hoogverrader is geweest en over het graf heen is.

  Als u, wakkere moerasdelta-bewoner, begrijpt wat ik bedoel.

Geef een reactie