NIEUWE ALL TIMES LOW VOOR TELEGRAAF MEDIA GROEP

BREAKING: OORLOGSHITSERS VAN DE TELEGRAAF KRIJSEN NU OM ‘GRONDTROEPEN’ IN SYRIE * PAUL JANSEN WIL ZOVEEL MOGELIJK NEDERLANDERS DE DOOD INJAGEN

OPNIEUW VERDWIJNT EEN FALEND ONDERDEEL VAN DE IN IJTEMPO IMPLODERENDE TMG * HOE ZIT HET MET DE ‘STRATEGIE VOOR DE TOEKOMST’? * MSM BLIJVEN MAAR ZWIJGEN OVER DE WANTOESTANDEN BIJ TMG * TELEGRAAF EN MARCEL GELAUFF BLIJVEN ZWIJGEN OVER DE KRANKZINNIGE DIEFSTAL VAN DE BAYBASIN-STUKKEN; OOK OVER AANGIFTE TEGEN JUSTITIE (HHC)

[wp_ad_camp_1]

En toen sloot TMG op 3,77 Euro. In your face. Hoe meer propaganda, hoe lager de koers. Paul Jansen lijkt wel als sneeuw voor de zon verdwenen. Heeft niets meer te melden. De vraag is nu alleen nog wanneer de miljoenen belastinggeld naar de Basisweg zullen vloeien om de propaganda-criminelen in de lucht te houden. Als dat al niet reeds lang stiekem het geval is. Intussen wordt de weerzinwekkende rol van de MSM niet alleen als witwassers maar ook als aanjagers van de pedo-pluder-horror-staat steeds duidelijker en brutaler. Marcel Gelauff, Gerlof Leistra, Marcel Haenen, Chris Klomp, Bart Mos, Peter R. de Vries: ze spelen allemaal een actieve rol bij het criminaliseren en/of psychiatriseren van Micha, hun ‘collega’.

Geef een reactie