NIEUWE BED-VIDEO MICHA: IT GETS CRAZIER BY THE MINUTE DEEP BEHIND

DE ZAAK-WESTENBERG, DE SEKSVIDEO MET HET LINDA-MEISJE VAN MARK RUTTE, HENNIE KEIZER EN MARK RUTTE: STAY TUNED, MORE 2 COME, MUCH MORE!

EXTRA: OOK OP GEENSTIJL WORDT NU DE 64 MIO DOLLAR QUESTION GESTELD: WIE VERVOERDE TAXIBAAS HENNIE EN NAAR WIE WAS HIJ OP WEG MET ZIJN ‘LIMO’ * LOEK HERMANS HAD GEEN TWEE, MAAR DRIE PETTEN OP WANT HIJ WERD OOK BETAALD DOOR EY

7 Replies to “NIEUWE BED-VIDEO MICHA: IT GETS CRAZIER BY THE MINUTE DEEP BEHIND”

 1. Arme kerel, wat ben je op een nare manier aan lager wal geraakt. Je beseft het waarschijnlijk zelf al niet meer maar je bent het contact met de gewone mensenwereld al geheel kwijt. We zitten hier gewoon naar een psychiatrisch patiënt te kijken. Het advies om je te laten opnemen zul je echter waarschijnlijk niet meer kunnen horen.

  Heel schrijnend allemaal.

 2. Als je mensen vraagt of ze subiet een gruweldood willen door zichzelf, overgoten met dieselolie, in brand te steken en vervolgens in een draaiende houtversnipperaar te springen, zeggen de meesten dat ze daar helemaal niets voor voelen. Ze hebben nog kinderen, kleinkinderen enzovoort.

  Als je voorstelt om wereldwijd een psychopatentest in te voeren, beginnen ze allemaal, zonder het minste besef van HOOGSTE URGENTIE, wezenloos te jengelen dat het allemaal ONmogelijk is, (de iets Internet-intelligentere) dat de beschikbare tests niet deugen…..enz. enz. kortom: hier te kort en daar te lang.

  En zo marcheren ze onstuitbaar als uitgeperste zombies voort naar een onvoorstelbaar walgelijke HORROR-DOOD, die ze dus eigenlijk NIET willen.

  Als ze dan ijskoud afgemaakt worden door psychopaten, dan gillen en brullen ze alsof ze het achteraf toch niet leuk vinden om door de duivel levend gevild te worden met hun kinderen en kleinkinderen erbij. Je moet dat een keertje gehoord hebben om zo lang te blijven aandringen op ADEQUATE actie!

 3. Als je het on nagelaten krankzinnigen-netwerk van Prins Bernhard alleen maar opruimt, zitten er zo weer andere psychopaten, zo wijst de praktijk uit.
  Diepe psychische fenomenen veranderen niet door symptoombestrijding.

  We moeten internationaal een PSYCHOPATENTEST invoeren voor, om te beginnen, lieden die -met inzet van de gegeven talenten- gericht uit zijn op posities van macht en controle, m.n. bij de overheidsadministratie(s).

 4. Volgens mij dacht je: hoe kan ik meer views krijgen, antwoord sex sells maar denk zelf door kwaliteit te verhogen. En dat doe je door boodschap kort en bondig te vertellen en geen kletspraat, dan haken mensen af denk ik. Dit is goed bedoelt he.

  Andere uiterste is een soort journaal achtige setting, boodschap kort en bondig vertellen, dat verhoogt kwaliteit. Eigenlijk dus zoals Alex Jones.

  1. Klopt allemaal. Maar de booschap blijft toch wel staan. Als ik genoeg steun zou hebben gekregen van mijn lezers, had ik ook een mooie studio kunnen hebben zoals Alex Jones. Dank voor je imput maar ik denk -en dat is het mooie van internet- dat de boodschap so wie so wel overkomt als je authentiek en oprecht bant, dus los van de setting!

   1. Boodschap komt wel over maar mensen haken af, dat zie je ook aan de Geenstijl comments. Advies: kort en bondig, zoals je eerst ook deed, soms aflas van boekje, voorbereiding, dat verhoogt kwaliteit. Zo haken mensen af.

    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/moedig_hem_nou_niet_aan____________oh_jawel.html#comments

    Reageerder “Koreaanse slet” is heftig aan het reageren daar, als het goed is is dat de altijd lieftallige Jeroen/Naomi Hoogeweij.

Geef een reactie