NIEUWE BEWIJZEN VOOR STAATS-MOORD OP DEMMINK-JOURNALIST FRED DE BROUWER

EXTRA: HANS VOGEL OVER DE NEDERLANDSE AMBASSADEUR IN MOSKOU, DE ELITE EN DE PEDO-NETWERKEN

NEDERLANDSE JUSTITIE-DELEGATIE IN BANGKOK BETRAPT OP CRIMINELE EN SATANISCHE SAMENSPANNING TEGEN LANDGENOOT JOHAN VAN LAARHOVEN * JUSTITIE SCHEPT ER EEN SATANISCH GENOEGEN IN ONSCHULDIGE LANDGENOTEN TE NAILEN EN TE MARTELEN * ‘WE ZULLEN NIET RUSTEN TOT HIJ NIETS MEER HEEFT’ * EN DAT OP KOSTEN VAN DE BELASTINGBETALER, HOEREN EN KLEINE KINDEREN INCLUIS * ADVOCAAT GERARD SPONG ZIT MET JUSTITIE IN HET PEDO-COMPLOT

[wp_ad_camp_1]

Op de foto ziet u ambtenaren van het Ministerie van Vuiligheid en Pedofilie in een hotel in Bangkok. Een Nederlander spotte ze daar en legde zijn oor te luisteren naar wat deze landgenoten te doen en te bespreken hadden. Hij kon zijn oren niet geloven. Hier een keihard bewijs van het satanische en verdorven karakter van ons Demmink-ministerie, iets wat bij deze site natuurlijk al jaren bekend is. Lees het hele verhaal op de site Misdaadjournalist.nl. Deze toestand werpt tevens schokkend nieuw licht op de dood van Fred de Brouwer. Uit het stuk blijkt immers dat ons Ministerie ‘de Thai kan bewerken’. Schokkend is ook dat -hoe is het mogelijk- het juist weer Gerard Spong is die optreedt voor Van Laarhoven. Ook hier zien we een steeds weer terugkerend vast patroon: de pedo-elite heeft total control over het proces en stuurt ook de advocaten aan. Zeg maar: het Jan Vlug-model. Op naar de verhoren van de elite-pedo-getuigen en de hoger beroepen in de Micha-zaken.

5 Replies to “NIEUWE BEWIJZEN VOOR STAATS-MOORD OP DEMMINK-JOURNALIST FRED DE BROUWER”

 1. Laat ik even advocaat van de duivel spelen, want ik ga er vanuit dat er nog steeds goede mensen bij justitie werken: Stel dat zij (want die justitie medewerkers zijn de aanklagers, dus zo gek is het allemaal niet) overtuigd zijn van de schuld van Van Laarhoven. Dan willen ze hem achter de tralies hebben. Allemaal crimineel geld, ja , dat willen ze afpakken. En het is van horen zeggen, misschien hebben ze het letterlijk niet zo gezegd. Dat is ook maar de vraag.

  Ben het eens met je van Spong etc.

 2. Zo is dat voor de ‘alien mindset’ van de seriemoordenaar…….
  ‘Adapted compensated’ geïnfiltreerd in het USA/GB PB BV ambtenarenapparaat of niet:

  “Ze zijn toch allemaal schuldig, hahahaha!”

 3. NOS

  De Europese Commissie zegt dat
  hervormingen in Turkije stokken of
  zelfs de verkeerde kant opgaan.In een
  rapport staat dat de onafhankelijkheid
  van de rechterlijke macht in het geding
  is.Ook zijn er zorgen over schendingen
  van de mensenrechten.De persvrijheid en
  de vrijheid van vergadering nemen af.
  =============================

  Hier in PB BV is alle fijn geregeld met de Trias Politica en de vrije pers.

  Je ziet er niets van dat de leugen regeert. Noem het de verbeterde SS staat onder dekmantel van “vrije” verkiezingen (door gebonden leugenaars).

Geef een reactie