NIEUWE PANIEKGOLF BIJ DE PEDO-ELITE OVER ‘COMPLOTDENKERS’: DAAR IS JELLE VAN BUUREN WEER!

JELLE VAN BUUREN PROMOVEERDE IN 2016 OP EEN PROEFSCHRIFT WAARIN HIJ DE ZAAK-DEMMINK PROBEERDE WEG TE ZETTEN ALS EEN ‘COMPLOT-CONSTRUCTIE’ * ROL-FILES JELLE VAN BUUREN * ZIJN PROMOTOR ZAT MET JORIS DEMMINK IN HET HELSINKI-COMMITEE * NU WORDT VAN BUUREN WEER UIT DE MOTTENBALLEN GETROKKEN VOOR EEN ITEM OP NU.NL: HOE PRAAT IK MET VRIENDEN EN FAMILIELEDEN DIE IN COMPLOTTEORIEN GELOVEN?

Ketterjager Jelle

Door Hans Vogel

Tijdens de Duitse bezetting (nu alweer bijna een eeuw geleden) werd Nederland per decreet bestuurd, was er een avondklok en strenge censuur, waren politieke activiteit en demonstraties verboden, was de politie almachtig en kon iedereen zo maar worden opgepakt. Nepnieuws (propaganda) en nepwetenschap (zoals schedelmetingen en de leer dat joden minderwaardig waren) vierden hoogtij.

Wat was dat allemaal toch verschrikkelijk, zo wordt jaar in jaar uit aan de kindertjes op school verteld. Wie het nog niet heeft begrepen, kan het allemaal ook nog op wat pover geacteerde speelfilms gaan bekijken, zoals “Soldaat van Oranje.”

Sinds dit jaar wordt Nederland weer per decreet bestuurd, is er een avondklok en strenge censuur, zijn politieke activiteit en demonstraties verboden, is de politie almachtig en kan iedereen zo maar worden opgepakt. Nepnieuws en nepwetenschap vieren weer hoogtij. De volledige Nederlandse pers (alle media dus) is inmiddels net zo gelijkgeschakeld als tijdens de Duitse bezetting.

Sinds jaar en dag worden we dagelijks overspoeld door een modderstroom van nepnieuws (al die records van besmettingen) en nepwetenschap.

Net als destijds voor de Duitse bezetter, is het voor de Nederlandse overheid van vandaag van belang dat zo min mogelijk aan de propaganda wordt getwijfeld. Ongeloof moet dus met alle middelen worden bestreden. Alleen censuur volstaat niet, hoezeer het werk van Facebook, Twitter en de staatsmedia ook wordt gewaardeerd.

Van tijd tot tijd moet een beroep worden gedaan op het kleine leger nepgeleerden dat altijd paraat staat om op afroep gewichtig klinkende praatjes te komen afdraaien. De afgelopen tijd heeft bijna iedereen tot brakens toe kennis kunnen maken met nepgeleerde Jaap van Dissel en andere leden van het “Outbreak Management Team.” Daar zit geen enkele echte geleerde bij. Oh sorry, ik moet natuurlijk zeggen “wetenschapper.” Hoe dan ook, geleerde of wetenschapper, het zijn stuk voor stuk oplichters.

Een van die “organische intellectuelen” (een term die is bedacht door Antonio Gramsci voor dergelijke academische prostitué’s) is natuurlijk Jelle van Buuren, die indertijd in Leiden is gepromoveerd op een proefschrift dat één grote schending was van alle traditionele academische normen en waarden. De Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen (KNAW) heeft dat werkje ook nog eens extra beschermd door officieel te verklaren dat deugdelijke bronvermelding geen vereiste is en dat het ook niet nodig is om in academische verhandelingen gewag te maken van andere standpunten. Alles mag en alles kan dus, waarmee de KNAW de wetenschap in Nederland formeel heeft vermoord en begraven.

Die Jelle dus, ooit ingehuurd om Joris Demmink te verdedigen, dezelfde Jelle die ons indertijd waarschuwde voor “lone wolf” terroristen, de Jelle die is gespecialiseerd in “radicalisering” en “complotdenken,” die Jelle dus, moest kort geleden voor nu.nl zijn zegje doen over de mensen die niet geloven in de staatsleugens over carauna.

Het artikeltje getiteld “Hoe praat ik met vrienden of familieleden die in complottheorieën geloven?” probeert iedereen die zijn eigen hersens gebruikt en niet gelooft in de staatsleugens weg te zetten als een “complotdenker.”

Maar wat is dat nu precies, dat complotdenken? Jelle weet het antwoord: “Het verschil tussen kritisch denken en complotdenken zit hem in de mate waarin iemand een situatie verklaart door te wijzen op de kwaadaardige intenties van een groep die in het geheim samenspant,” aldus “radicaliseringsexpert Jelle van Buuren.”

Jelle noemt “een groep die in het geheim samenspant.” Ik denk dan bijvoorbeeld aan het OMT of aan die overlegsessies op het Catshuis van juntaleider Rutte met Hugo de Jonge, Ferd Grapperhaus en Jaap van Dissel. Toegegeven, niet iedereen zal vinden dat de daar in het geheim genomen besluiten “kwaadaardige intenties” behelzen. Maar vraag dat nu eens aan caféhouders, restauranteigenaars, evenementenbureaus en de reisbranche. Ik weet zeker dat de meesten twijfelen aan de goede bedoelingen van de Haagse junta.

Wat Jelle niet beseft is dat die intenties er niet zoveel toe doen. De junta van Videla had ongetwijfeld ook goede bedoelingen, maar toch was het een misdadig regime. Vraag maar aan Máxima: haar eigen vader zat er tenslotte ook bij.

Van Jelle mag je dus wel een beetje “kritisch denken” maar niet teveel. Ik geloof dat daarmee vergeleken zelfs de Telegraaf of een keukenmeidenroman nog van hoger intellectueel niveau zijn.

Ach ja die Jelle. Die man had natuurlijk nooit mogen promoveren. Dat is overigens niet eens nodig in een land waar een tikgeit minister kan worden, zoals Jeanine Hennis-Plasschaert. “Maar ze had toch een diploma?” hoor ik U zeggen. Dat klopt, ze heeft bij Schoevers “gestudeerd.”

Maar misschien heeft Jelle zelf wel degelijk goede bedoelingen. Misschien is hij gewoon te dom om te beseffen dat hij wordt gebruikt door een fout regime om andersdenkenden te verketteren. Foute regimes kunnen immers niet bestaan zonder collaborateurs, die vaak ook nog naïef zijn. Tenslotte waren tijdens de Duitse bezetting ook niet alle “Jodenjagers” zich bewust van wat ze precies aan het doen waren.

Zo denkt Jelle misschien dat hij échte wetenschap beoefent, maar beseft hij niet dat hij wordt ingezet in de moderne ketterjacht.

4 Replies to “NIEUWE PANIEKGOLF BIJ DE PEDO-ELITE OVER ‘COMPLOTDENKERS’: DAAR IS JELLE VAN BUUREN WEER!”

 1. Weer een prima artikel van Hans Vogel!

  Iedereen is een complotdenker. Zo weten we allemaal dat we tijdens de feestdagen en vakanties wat meer moeten betalen bij de pomp en het maakt dan niet uit bij welke aanbieder je tankt. Het ligt dus voor de hand dat we allemaal denken dat die aanbieders heimelijk prijsafspraken hebben gemaakt. Maar er is geen bewijs….en zo wordt een heuse complottheorie geboren. Dit is een complottheorie waar iedereen in gelooft!

  Landverrader Mark Rutte is véél gevaarlijker en schadelijker dan Anton Mussert is geweest.

 2. Gaan we weer… Dankzij onze Oosterburen zijn we niet in de Gulag beland, ons absolute Voorland. En zijn ons duizenden Katyns bespaard gebleven. Wij lieerden ons met het allerfoutste denkbaar: de sovjets.

  Wie is er dan door en door fout?

  Precies. Wij zelf. Laat dit aub in uw door en door gebrainwashte ‘brein’ doordringen. Wordt de hoogste tijd.

  Dus: Huiswerk maken, heren. Anders zitten jullie op hetzelfde rampzalige niveau als Van Buren, Reijnders of hoe die klootzakken ook allemaal heten moge.

  Juist de Allies (All Lies) waren ultiem bedrog en smeerlappen vh allerhoogst ‘niveau’.

  Leren jullie het nou nooit?

  Stomme kaaskoppen.
  Hou ik het nog netjes.

  Mvg Wouter

 3. Ik had gedacht aan hoe deze puur fout gewelddadig binnen het feodaal bestuur geïnfiltreerde psychopathiscbe criminelen (doodleuk illegaal adellijke erfdochters huwend…..om hun MACHT EN CONTROLE zonder al te veel eigen inspanning te vergroten) eertijds (rond a.D. 1400) Breda hebben genassauwd en dit doorgetrokken naar Buren.

  En jawel hoor, BINGO!!! Zie Wikipedia: Graafschap Buren.
  Dat via de vrouwelijke lijn vererven (interessant voor “roofridders”/psychopaten kenmerkend door begeerte gedreven op weg naar MACHT EN CONTROLE) geschiedde trouwens meer dan eens door jongere wettige zonen (zonder- of zonder krachtig genoeg leger) gewoon te ontkennen en bewijzen van geboorte en bestaan zoek te maken, volgens het bekende principe van psychopathische leugenaars: De overwinnaar *schrijft* (liegt aan elkaar vast) de geschiedenis.

 4. Nam de nep-koning uit de nep-lijn van de nep “prinsen” van Oranje nassauwers, niet ooit deel aan de Elfstedentocht onder de naam “Van Buren” .

  Uiteraard hebben ze die Heerlijkheid en later Graafschap Buren lekker (‘erbschleichend’ en/of evt. op voor het volk n.a.w. haast onnavolgbare, typisch psychopathische wijze) genassauwd van de echte adel/overheid.

  Dit geusurpeerde gebied, kan dan o.a. mooi gebruikt/misbruikt worden om (i.c. door lust/begeerte en niet door oude, echt vorstelijke plicht om voor steeds voldoende *capabele* ambtenaren te zorgen gedreven) *bastaards* (en hun lijnen) van een naam te voorzien…..

Geef een reactie