NIEUWE WIKILEAKS HILLARY: ZE IS ZWAAR INCONTINENT EN DRAAGT ADULT DIAPERS -DAT WORDT NOG WAT IN AMSTERDAM!

DE NIEUWE PRESIDENT IS NIET ALLEEN CORRUPT, CRIMINEEL, SATANISTISCH EN DOODZIEK, NEE, ZE SCHIJT EN PIST OOK HAAR BROEKEN VOL * HIER EN HIER DE LINKEN * NEEM OP 6 SEPTEMBER ALS HILLARY AMSTERDAM KOMT VOLPOEPEN MASSAAL PAMPERS MEE * MAAR DONALD TRUMP IS ‘UNFIT FOR THE PRESIDENCY’

Dit moet wel waar zijn want geen hond -om met Myra te spreken- kan zoiets bedenken, zelfs Micha Kat niet, de bekendste complotdenker van Nederland (bron: c. Klomp). Of zou hier toch sprake zijn van een vicious poep- en pies-complot anti-Hillary? We zullen het maandag vragen aan Jelle van Buuren en Edwin Bakker van de Universiteit Leiden. In the meantine stijgt de spanning rond Hillary’s komst naar Mokum op 6 september. Ruiken jullie haar al komen, Amterdammers? ‘Zuster Anna! Ruikt gij al wat komen?’ Nu heeft het ook geen zin meer de venue van de Amsterdamse fundraiser geheim te houden, want de plek waar Hillary haar gasten ‘feteert’ is natuurlijk al van een kilometer afstand te ruiken! Stay tuned beste mensen! More to come!

6 Replies to “NIEUWE WIKILEAKS HILLARY: ZE IS ZWAAR INCONTINENT EN DRAAGT ADULT DIAPERS -DAT WORDT NOG WAT IN AMSTERDAM!”

 1. Typisch voor de buitengewone/abnormale (onstuitbaar krankzinnige) energie van psychopaten:

  Al hangen ze ook met touwtjes aan elkaar, ze blijven bizar onaangedaan en schaamteloos op de mensheid inhakken op weg naar macht en controle.

  Het is geen kracht:

  Dapper en krachtig ben je als je angst moet overwinnen.
  Maar als je geen angst kunt kennen, dan loop je licht als een veertje, als korporaal Adolf Hitler ijskoud door het trommelvuur aan de Somme met bijv. brieven, rats, kuch en bonen.

 2. Wat heeft ‘cigar-Bill’ met haar uitgespookt, ga je je haast afvragen.

  Enfin, het zou wel fijn zijn als iedere psychopaat zo’n geurvlag had.

  Maar nee, de ‘alien mindset’ valt de goegemeente op als een kameleon in het Amazonewoud.

  Psychopatentest eerst, psychopatentest eerst enz. enz.

 3. En ondermeer zó worden dan al die Kinderen misbruikt die geen kleine homofieltjes zijn maar gedwongen en uitgezet in parken waar ze dan door oa slag demminks worden/werden misbruikt “áls óf ze ´t zélf wilden maar zonder Schijn van Kans op iets Anders Fatsoenlijks daar geplaatst werden:

  “boys who were being ferried from the children’s homes to various parts of London (Manor Park, Tottenham, Soho and Westminster) to ‘be buggered by old men’.” http://aanirfan.blogspot.nl/2016/08/baby-p-security-services-worldwide.html

Geef een reactie