NIGHTMARE 6.0: UK ZET ALLE KAARTEN OP BILL GATES EN DE FORCED VACCINATION, ONGEKENDE TERREUR IN DE PLANNING: BLAUWDRUK VOOR NEDERLAND?

VOLGENS THE DAILY MAIL HEEFT BORIS JOHNSON HET AANBOD VAN DONALD TRUMP VAN ‘LEVENSREDDENDE MEDICIJNEN’ AFGEWEZEN * HET ENE HORROR-SCENARIO TUIMELT OVER HET ANDERE HEEN IN EEN NOOIT EERDER VERTOONDE OPERATIE HET VOLK TOT WAANZIN TE DRIJVEN * WIE ZIT ER AAN DE KNOPPEN IN LONDEN? NIEMAND DIE HET WEET -ALARMERENDER KAN HET NIET! * HET LIJKT EROP DAT DE ‘GEHEIME GROEP’ VAN WETENSCHAPPERS EEN STAATSGREEP HEEFT GEPLEEGD

No end in sight for lockdown aldus vette koppen vrijdag in de Engelse kranten. En nog erger: acting MP Dominic Raab laat ook met satanisch genoegen blijken dat hij geen enkele clue heeft over wat er gaat gebeuren. Kolom na kolom van bullshit, lichten aan het einde van tunnels, dalende/stijgende/stabiliserende sterftecijfers en al dan niet ‘afvlakkende curven’. De chaos kan niet groter zijn. Maar daar blijft het niet bij, want overal schetsen virologen, epidemilogen, scientists en pandemic advisers de meest krankzinnige scenario’s en eisenpakketten waaraan moet worden voldaan voordat er kan worden begonnen met het ‘stapsgewijs afbouwen’ van de lockdown. Hier een selectie:

1. Pas als er een vaccin is, kan de lockdown ‘op verantwoorde wijze’ worden opgeheven. Met geen woord wordt gerept over hydroxychloroquine. Nog alarmerender is dat The Daily Mail (diep in de krant weggestopt) het volgende lezen: Donald Trump repeatedly aired his sympathy for mr Johnson and even urged US drugs companies to offer mr Johnson experimental treatments that could help tackle the virus, though the approaches were not taken up.

2. Mass testing and temperature checks moeten het virus ‘onder controle’ gaan houden. Bij ingangen van supermarkten en andere lokaties moeten gedwongen temperatuur-metingen gaan plaatsvinden. Wie ‘niet slaagt’ voor dit examen wordt afgevoerd met onbekende bestemming. Er is zelfs sprake van dat het leger ‘mobiele testing units’ gaat ‘invliegen’ in dunbevolkte gebieden. Geen woord meer over het feit dat alle testen compleet onbetrouwbaar zijn.

3. Het creeren van ‘contact and trace teams‘. Uit The Daily Mail: these contain the virus by making sure that new cases are quickly quarantained and their close contacts traced. Nog niet bekend is of de leden van deze teams zogeheten ‘kopgeld’ krijgen voor elke besmette persoon die ze weten op te sporen of naar buiten weten te sleuren uit schuilkelders.

4. Mandatory testing van iedereen die de UK binnenkomt via het vliegveld of per boot.

5. Mandatory ‘self testing’ via bepaalde apps e/o ‘symptom checkers’. Het doembeeld dient zich aan dat iedereen zichzelf elke dag moet onderwerpen aan een test en de resultaten moet ‘doorgeven’ aan big brother die vervolgens de ‘contact and trace teams’ kan inschakelen om je te komen ophalen en af te voeren met onbekende bestemming.

Eén reactie op “NIGHTMARE 6.0: UK ZET ALLE KAARTEN OP BILL GATES EN DE FORCED VACCINATION, ONGEKENDE TERREUR IN DE PLANNING: BLAUWDRUK VOOR NEDERLAND?”

Geef een reactie