NOG MEER WINNING: PEDOFIELEN-PROJECT NETFLIX (REGIE J. DEMMINK) WORDT EEN PR-DRAMA ZONDER WEERGA

HET AD IS TOT NU TOE HET ENIGE NL-PEDO-MEDIUM DAT HIEROVER DURFT TE SCHRIJVEN * ALLES WAT DE PEDOFIELEN NU DOEN WORDT EEN STINKENDE PUINHOOP EN EEN HILARISCH DISASTER

Netflix biedt excuses aan voor ‘ongepaste’ poster van film Cuties
Netflix heeft excuses aangeboden voor een controversiële filmposter van de Franse film Cuties. De streamingdienst deed dat nadat tienduizenden in een petitie online hadden opgeroepen tot het volledig schrappen van de film uit het aanbod. De film gaat over een 11-jarig meisje dat zich tegen haar familie keert en zich bij een twerking-dansgroep aansluit. Op promotiemateriaal van Netflix waren vier jonge meisjes te zien met korte broekjes en blote buik, iets dat veel mensen niet vonden kunnen. ‘Misselijkmakend, verontrustend en ziek’ waren een aantal van de reacties op de filmposter.‘Het spijt ons ontzettend voor het ongepaste promotiemateriaal dat we gebruikt hebben voor Cuties’, laat Netflix in een reactie op Twitter weten. ‘Het was niet oké en het was ook niet representatief voor deze Franse film die een award heeft gewonnen op het Sundance Film Festival. We hebben de beelden en beschrijving geüpdatet.

Eén reactie op “NOG MEER WINNING: PEDOFIELEN-PROJECT NETFLIX (REGIE J. DEMMINK) WORDT EEN PR-DRAMA ZONDER WEERGA”

  1. Dat hele Netflix is een ‘beyond’ ziekelijk, ANTI-menselijk “prins Bernhard” NWO verschijnsel.
    We kunnen zeggen wat we willen: Psychopaten (100% nacistisch krankzinnig en zich camouflerend als HET ORIGINEEL onherkend de overheidsadministratie binnengeslopen zijnde) weten de (overigens door vleselijke lusten gedreven, *ongehoorzame* massa) ‘ignorant stupid people’ wel naar de hand te zetten en zo een psychopatische droomwereld te creëren, waar *hun* rekening steeds klopt en verder iedereen, uiteraard en kenmerkend te *beginnen* bij de eerdere legitieme overheid, steeds verder in de puree wordt gedrukt.
    Heeft iemand de film ‘Silence of the Lambs’ gezien?
    Transponeer dit naar wereldschaal en…….
    Dan weet je waar de massa onstuitbaar naartoe op weg is en gaat eindigen: In de put in de kelder van de psychopaat waarmee niet te redeneren valt…..

Geef een reactie