NOG STEEDS GEEN GELDIGE DAGVAARDING UIT BODEGRAVEN -MAAR WEL FULL FORCE DEMONISERING IN PEDO-MEDIA!

2 Replies to “NOG STEEDS GEEN GELDIGE DAGVAARDING UIT BODEGRAVEN -MAAR WEL FULL FORCE DEMONISERING IN PEDO-MEDIA!”

  1. De (zoals we kunnen lezen in verbijsterde beschrijvingen van normale bestuurders rondom de activiteiten van de *illegaal* = eerder het feodaal bestuur binnengeglibberd en dit met hun soortgenoten door misbruik van staatsmacht een slechte naam bezorgd hebbende….., uit Dillenburg afkomstige “Heren van Breda” later als LEENMAN-enkele malen feitelijk banierdrager te velde *van/onder de Hertog van Brabant, hun leenheer* zich ineens, uit het niets….., bij een “baron” of baanderheer gaat het vanouds namelijk om SOEVEREINE dragers met een EIGEN land kleiner dan een hertogdom, van een *EIGEN banier* te velde, “baron” noemende…) niets van plaatselijke ‘costumen’ en moraliteit begrijpende Oranjes, zijn al eeuwen bezig “Nederland” tot hun psychopaten-droomwereld/paradijs om te bouwen, op de aard en wijze zoals beschreven door Dr. A.M. Lobaczewski et all (The Genesis of Evil)..
    Alles wat normaal is, wordt kruipend, stukje bij beetje vermoord door oorlog, holomodor, usurpatie van moeizaam en over vele generaties verworven bezittingen of (op welke immorele manier dan ook) gesloopt en op een zijspoor gerangeerd.
    Deze worden vervangen door (hoogst) twijfelachtige/bedenkelijke vreemdelingen uit de verre omtrek (die alles nu aan de psychopaat te danken hebben) en de grootste schavuiten onder het autochtone volk (die voor hun onterecht ingenomen positie aldus ook afhankelijk zijn van de goedertierenheid van de psychopaat).
    Zo zie je dus bizarre (zelf kern-krankzinnige en/of weerzinwekkend met deze duivels collaborerende) figuren als Demmink, Wabeke, Bart van Nieuwenhuizen, H.A.A.G. Vermeulen, Van Delden, Abbink, de Wolleswinkels etc. etc. ineens op sleutel- of poortwachter posities opduiken…..Resultaat van VREEMD aanstellingsbeleid……

Geef een reactie