NOG VOORDAT DE ‘VERKIEZINGSKRANT’ UITKOMT WORDT HET COMPLETE BESTUUR VAN TMG DE STRAAT OP GESCHOPT

WAT WE SCHREVEN IN DECEMBER KOMT 100% UIT: DE TELEGRAAF WORDT EEN SPEELTJE VAN GOOGLE EN EEN ‘TROEFKAART’ IN HET BESTRIJDEN VAN ECHT NIEUWS DAT GOOGLE EN DE TELEGRAAF FAKE NIEUWS NOEMEN * CEO VAN DER SNOEK HEEFT HELEMAAL NIETS GEDAAN EN WORDT NU DE STRAAT OP GESCHOPT

Juist omdat het door niets en niemand mag worden genoemd is het de waarheid: De Telegraaf komt niet in handen van operette- en patat-concern Mediahuis, maar van Google. Net als eerder NRC Handelsblad. Media-watchers die begrijpen wat er speelt zagen dit al van mijlenver aankomen: Google (en ook zijn zusjes Facebook en Twitter) ontwikkelen zich meer en meer tot content-providers en dus nemen ze het ene ‘grote’ nieuwsmerk na het andere over, titels als De Telegraaf die als content provider geen enkele toekomst meer hebben. De stervende MSM worden dus gewoon ‘opgeslokt’ door de internet-giganten die inzetten op het monopoliseren van de complete nieuwsvoorziening -maar dan wel zonder ‘nep nieuws’ over pedo-netwerken, corrupte rechters en dodelijke vaccinaties. Tegenover deze nieuwe, mondiale NWO-staatsmedia staan de waarheids-media zoals deze site en tal van anderen. Iemand nog vragen?

2 Replies to “NOG VOORDAT DE ‘VERKIEZINGSKRANT’ UITKOMT WORDT HET COMPLETE BESTUUR VAN TMG DE STRAAT OP GESCHOPT”

  1. Het is weer een psychopathisch “macht en controle-ding”. Internet lijkt geweldig en onaantastbaar, maar ligt (op het gewenste moment) ogenblikkelijk (en alleen voor ‘gullible fools’) compleet plat met een paar handelingen.

    Net zoals de Oranjes bijv. bij hun jachtpartijen het mobiele telefoonnet ter plekke plat laten leggen.

    En zoals juiste informatie aan de goegemeente door deze ijskoude kinderverbranders wordt verdraaid of compleet achtergehouden.

  2. Google = de ‘deep state’ psychopaten van het ‘industrial/political’ type Allen Dulles en Bernhard zur Lippe Biesterfeld.

    Het militair industrieel complex, Bilderberg, NWO….de bedenkers van Internet.

    Alle wegen leiden naar Rome……

Geef een reactie