NOODKREET VAN MICHA VERY DEEP BEHIND ENEMY LINES

WE KOMEN STEEDS DICHTER BIJ DE OVERWINNING, WE VOELEN HET * TEGENSTANDERS MICHA EEN VOOR EEN UITGESCHAKELD EN EXPOSED ALS CRIMINEEL

8 Replies to “NOODKREET VAN MICHA VERY DEEP BEHIND ENEMY LINES”

 1. Van alle ellende bijna zitten janken in een autobus in Ierland omdat je jarenlang je eigen leven systematisch geruïneerd hebt. En dan nog beweren dat je dicht bij een ‘overwinning’ bent. Ik weet niet precies wat je onder een overwinning verstaat Micha maar hopelijk zie je je status quo als overwinning. Dat het bij mij bijna medelijden oproept, zal je wel niet deren.

  Ik weet niet wie je nou precies voor de gek probeert te houden, Micha. Het lijkt erop dat je de enige bent die nog in je eigen sprookjes gelooft. Ieder weldenkend mens ziet in jouw situatie vooral uitzichtloosheid, kortzichtigheid en vooral angst voor het onbekende.

  Ik zeg het je nogmaals, bijna tegen beter weten in: hoe lang denk je dit toneelstukje nog vol te kunnen houden? Nog een week? Nog een maand? Nog een jaar? Nog tien jaar? Wil je echt al die tijd nog jezelf van buitenlands hostel naar hostel slepen, zonder enig toekomstperspectief, levend van dag tot dag, zonder enig sociaal netwerk, alleen maar omdat je zogenaamd je DNA niet af durft te geven? Stel je jezelf eens voor als zestigjarige. Wil je dan nog steeds zo leven als je nu leeft?

  Verman jezelf, wees een vent met lef en keer terug naar Nederland. Sta je DNA af, zit je celstraf uit, sluit afbetalingsregelingen met je schuldeisers en pak je leven weer op. De enige strijd die je nu nog voert, is de strijd tegen je eigen verantwoordelijkheden.

  1. Ik denk dat Micha het nog maar een jaar vol hoeft te houden. Dat kaartenhuis dat de Nederlandse staat heet blijft niet lang meer overeind staan. Het is Micha s keuze om in Ierland rond te reizen. Er zijn genoeg plekken waar hij naartoe kan gaan. Uit veiligheidsoverwegingen kan ik best begrijpen dat hij het liefst in Ierland zit. Bla bla bla je lijkt Ton Hofstede wel.

   1. Er staat helemaal niets op instorten, beste Haring, met uitzondering van Micha zelf. Dat kun je heel duidelijk horen aan de toon van de laatste woorden van bovenstaand filmpje. Daar hoor je een man aan het einde van zijn Latijn spreken, een man die zijn tranen van wanhoop zit in te slikken.

 2. Misschien weer eens tijd voor Kat om weer eens te gaan afwassen, is wel iets te makkelijk om op je luie rug een boekje te lezen en s middag effe een half uurtje jengelen op je website, om vervolgens weer es om geld te vragen.

 3. Hoe slechter het gaat, hoe harder Kat schreeuwt dat zijn overwinning nabij is. Vooral in filmpjes waarin het veelvuldig gebruik van woorden als ‘een grote smerige bende’ en ‘kinderverkrachters’ zo langzamerhand geen enkele inhoudelijke betekenis meer heeft.

  1. Let maar op wat er over 62 dagen in Amerika gaat gebeuren. Die tijd komt er in Nederland ook. Als er dan niet al een burgeroorlog uitgebroken is met al die geimporteerde Jihadis. Veel geluk in Nederland.

Geef een reactie