NOS IS HET LAATSTE BOLWERK VAN DE CORRUPTE STAATSMACHT

ALLE ANDERE MSM ZIJN REEDS INGESTORT EN/OF COMPLEET ONGELOOFWAARDIG EN BELACHELIJK GEWORDEN * MARCEL GELAUFF REDDE JORIS DEMMINK, CAMIEL EURLINGS, DE PEDOFIELEN VAN HET OM, MARK RUTTE EN DE REST VAN PLUNDEREND EN VERKRACHTEND NEDERLAND * DE STAAT VERDEDIGT DE NOS ALS DE NAZI’S DE BRUG IN ARNHEM IN 1944 * EXTRA: ‘COMPLOTTISTEN’ OVERAL AAN DE WINNENDE HAND
[wp_ad_camp_1]
Het is bijna aandoenlijk hoe de plunderende en verkrachtende staats-mafia alle wetten en regels van de rechtstaat meent te kunnen schenden om de NOS te hulp te schieten tegen de ‘levensgevaarlijke’ Micha Kat! Dit moet worden begrepen vanuit de constatering dat de NOS anno 2015 nog de enige ‘verdedigingswal’ is waarachter de ‘elite’ zich kan verschuilen om door te kunnen gaan met plunderen en verkrachten. De NOS moet met andere woorden tegen elke prijs worden ‘beschermd’ tegen de ‘vijanden van de staatspropaganda’. Immers: de grootste nachtmerrie voor de macht is als het met de NOS net zo gaat als met De Telegraaf, namelijk verlies van elke geloofwaardigheid. En dus moet Micha langer in de cel als de gemiddelde moordenaar als hij de geloofwaardigheid van de NOS ondermijnt. En dat doet hij uiteraard door de waarheid te schrijven. Hoe kan Micha anders zo’n grote bedreiging vormen dan als brenger van de waarheid? Nu begrijpen we ook waarom het OM in alle smaadzaken van Micha zegt: “Hij heeft zijn stellingen op geen enkele wijze aannemelijk kunnen maken.” Alsof Gelauff Jeroen de Jager niet heeft kalltgestellt als Demmink-onderzoeker waarover door De Jager nota bene onder ede is verklaard! Maar ze hebben geen keuze. De NOS is de laatste draad waaraan ze nog hangen. Of de geloofwaardigheid van Gelauff cs. kan worden gered door Micha op te sluiten?…. Tsja…. in Nederland is werkelijk niets onmogelijk!

4 Replies to “NOS IS HET LAATSTE BOLWERK VAN DE CORRUPTE STAATSMACHT”

 1. Het woord dat Telegraph gebruikt, “Conspiracy-Theorist”, is een propaganda term om deskundig onderzoek naar achtergronden van gebeurtenissen in een kwaad daglicht te zetten. MAW, Britse media is evenals Nederlandse media 100% corrupt. Zowel links- als rechts- georiënteerd, want die werken samen achter de schermen.

  Deze week kwam ik nog iemand tegen die vertelde, dat Poetin de MH17 had neergeschoten. Ik antwoordde: “Heeft Poetin dan een opleiding Buks raker schieten gevolgd? Was hij in Oekraïne op 14 juli 2014?”
  Dan is het altijd even wachten, totdat die lui verward uit hun ogen kijken, om te beseffen dat ze absurde onzin geloven.

  Ik zag dat het laatste commentaar hier een bedreiging was.
  Als troost kan ik vertellen, dat de enige interessante TV programma’s uit de vorige eeuw op Youtube, de programma’s van Theo van Gogh zijn, op zoek naar de motieven voor de moord. Die naar ik meen toch door Karate Bob het meest duidelijk zijn verwoord in diens boek over de moord op mijnheer van Gogh.

  Mae Brussell begon het woord “conspiracy” als titel voor haar programma’s.
  Er werd veel propaganda gemaakt tegen haar programma’s, maar de meeste van haar radio programma’s zijn nu te vinden op Youtube en hebben veel bezoekers.
  Micha Kat zal dus over 100 jaar nog steeds een bekende journalist zijn, maar de meelopers zullen verdwijnen uit onze geschiedenis.

  Micha, de man van het verzet, de laatste held der journaille, die vreesloze confrontaties aan ging met de pedocriminele mafiose bezetters van ons land.

 2. Een van de trucs uit de ‘psy-ops’ van het relatief kleine (!) VOLKOMEN GESTOORDE groepje met de moreel absoluut grenzenloze ‘alien mindset’ is je te doen geloven dat je tegenover een onoverwinnelijke superieure overmacht staat, waar je niet eens over moet denken om ze (als dan: adequaat) aan te pakken.

  MIS POES

 3. Het interessante is ook altijd wat de NOS niet meldt. Niet dat het volgende ergens toe KAN leiden zolang de levensbedreigend krankzinnig netwerkende ‘adapted compensated psychopaths’ internationaal aan de touwtjes trekken overigens:

  ===================
  Members of the Bush administration are being sued for their involvement in the Iraq War by an international team of lawyers, one of whom was former US Attorney General Ramsey Clark. The team was assembled by Sundus Saleh, an Iraqi single mother.

  “The invasion resulted in the total destruction of a beautiful, peaceful country,” Saleh told Truthout. “The invasion didn’t destroy only the country’s infrastructure, buildings and heritage; it destroyed millions of families and their dreams.

 4. Allemachtig, Micha, wat ben jij stom bezig. Denk je echt dat je als Calimero het kunt opnemen tegen deze machten? Je vlecht je eigen net.
  Over drie weken word je opgepakt in Ierland en dan ga je voor maanden de cel in. Daarna volgen er nog een trits strafzaken die je langdurig in de cel houden want de ene strafoplegging is nog niet uitgevoerd en de volgende komt er aan.
  Wees nou wijs man, het enige dat je nog kan doen is strafvermindering bevorderen en dan moet je zwaar inbinden.
  Ik heb werkelijk met je te doen, je loopt als een lemming naar de afgrond.

  Mis

Geef een reactie