NOW THIS! ‘JOURNALIST’ DIE ‘GOUDEN FREELANCERS AWARD’ WINT PROBEERDE MICHA REEDS IN 2010 TE DEMONISEREN IN OPDRACHT VAN DE PEDOFIELEN!

DE COMPLETE MSM IS EEN GROTE SMERIGE BENDE VAN PEDOFIELEN EN PEDO-BESCHERMERS EN HOE MEER MSM-JOURNALISTEN STRIJDEN TEGEN DE WAARHEID EN DE FEITEN, HOE MEER PRIJZEN ZE WINNEN * NU HEBBEN WE MAARTEN DALLINGA DIE MICHA REEDS IN 2010 IN DE VAL PROBEERDE TE LOKKEN NAMENS DE OP KLOL EXPOSTE VVD-PEDOFIEL FRANK VAN DALEN * DALLINGA KRIJGT ZIJN ‘AWARD’ VOOR PEDO-PROPAGANDA: EEN SERIE OVER OPENBARE SEKSLOCATIES VOOR HOMO’S

OVER DE ‘GOUDEN FREELANCER’ VAN DE MSM EN ZIJN CORRUPTE PEDO-PRAKTIJKEN SCHREEF MICHA DESTIJDS DIT STUK OP KLOL

From: “mdalling@eo.nl”
To: drsmkat@yahoo.com
Sent: Mon, July 5, 2010 5:24:04 PM
Subject: Spoed, gesprek met Frank van Dalen

Dag Micha,

Op je website las ik het volgende artikel: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/2890/kindermisbruik-door-ex-coc-voorzitter.html
[link werkt niet meer; deze wel] Ik ben benieuwd of je wel eens met Frank van Dalen in gesprek bent gegaan. Zo niet, zou je dat dan eventueel willen doen in het nieuwe Radio 1-programma Lang Leve de Boosheid? Hierin brengen wij mensen die via internet hun kritiek uiten, met hun doelwit in contact. Doel is te onderzoekenwat zo’n gesprek oplevert.

In afwachting van een reactie.

Met vriendelijke groet,

Maarten Dallinga
EO-Radio 1
06 1256 8057
maarten.dallinga@eo.nl

De VVD-pedofiel durfde -na ruggespraak met Joris Demmink- uiteindelijk natuurlijk niet in gesprek met Micha:

mdalling@eo.nl
To: drsmkat@yahoo.com

Jul 6, 2010 at 11:11 AM

Dag Micha,

Frank van Dalen wil helaas niet met je in gesprek. Jammer.
Succes met alles!

Groet,

Maarten Dallinga
EO-Radio 1

2 Replies to “NOW THIS! ‘JOURNALIST’ DIE ‘GOUDEN FREELANCERS AWARD’ WINT PROBEERDE MICHA REEDS IN 2010 TE DEMONISEREN IN OPDRACHT VAN DE PEDOFIELEN!”

  1. You can’t argue or bargain with psychopaths.

    Vervelend is, dat ze de “democratie” weten te perverteren tot HUN ‘mask of sanity’ door de wezenloze en vleselijke massa van hoereerders en overspeligen (je zou dit duivelskinderen kunnen noemen of kaf) volledig naar de hand te zetten.

Geef een reactie