NU BEGINNEN ZELFS DE MSM HET TE ZIEN: BINNENHOF IS SATANISCHE SEKTE

WE ZIJN OVERGELEVERD AAN DE BENDE CRIMINELE PEDOFIELE PLUNDERAARS DIE ONS LAND IN IJLTEMPO NAAR DE ONDERGANG AAN HET HELPEN ZIJN * CAMIEL EURLINGS IS NIET DE UIZONDERING MAAR DE REGEL -DAAROM KON HIJ ZO VER KOMEN * HET PAROOL: BINNENHOF IS SATANISCHE SEKTE * STEUN JUIST DAROM DE ORP EN ERWIN LENSINK

Hier een mail die we vandaag ontvingen van een ORP-er die mooi aansluit bij dit alles: Hallo Micha, Toch nog even een mailtje nav het bericht op jouw site van dhr Lensink. Jij weet wat er allemaal mis is in dit land, maar je weet nog lang niet alles, en zeker Dhr. Lensink niet. Wij hebben te maken met een Sekte-achtige criminele organisatie die niet alleen in Nederland zit maar wereldwijd, en dat al decennia lang.

In Nederland zitten ze oa bij de Politie/Regering/Koningshuis, Advocaten, rechters , nutsbedrijven, banken en ga zo maar door. Het komt uitermate naief over als er plannen worden gemaakt voor een nieuwe partij, terwijl er niet echt een goed plan is om foute rechters advocaten politici ook aan te pakken, schuldigen te straffen etc etc

Als Nederland eindelijk wakker is geschud pikt geen Nederlander het nog dat criminelen/ misdadigers, zelfs niemand van het koningshuis vrijuit gaat.

Wil Nederland opnieuw opgebouwd worden, dan met een schone lei, want ik neem aan dat jij Micha niet bepaald vrijuit over straat gaat in Nederland, als je weet wat voor rottigheid er nog aanwezig is, of wel?

Alle politieke partijen die nu bestaan, allemaal einde oefening, dan kunnen we echt met een schone lei beginnen.

Nog even een tip voor jou Micha, kijk even bij google naar ITCCS, een org, die al behoorlijk ver is, al gevangenissen in gereedheid heeft gebracht, en al een politiemacht uit diverse landen heeft verzameld, kijken Micha, zoals ik al zie, er speelt veel meer dan jullie weten.

Jij Micha, ga door met wat je doet, petje af hoor !!!

Groeten van Me (Klokkenluidster)

2 Replies to “NU BEGINNEN ZELFS DE MSM HET TE ZIEN: BINNENHOF IS SATANISCHE SEKTE”

  1. ‘Sekte-achtige criminele organisatie die niet alleen in Nederland zit maar wereldwijd, en dat al decennia lang.’

    Ach, gossie, ene Me heeft weer iets gelezen over de illuminatie en suggereert dat ‘ze’ oa bij de Politie/Regering/Koningshuis, Advocaten, rechters , nutsbedrijven, banken zitten. Het mailtje wordt weer gekenmerkt door gebrek aan voorbeelden, want de kennis van Me reikt niet verder dan het internet.

  2. Vergeet niet Bert en Ernie op het strijdbanier af te beelden.

    En allemaal een waxinelichthoudertje bij je steken voor als het ernst wordt met deze ANTI-menselijke, vreesloze, rabiate helhonden.

Geef een reactie