NU DE MORAL MELTDOWN VAN DE WERELD COMPLEET IS LUISTEREN WE NAAR DE ULTIEME MEESTER

OP 16:30 VOORSPELT AYN RAND DE TOTALE INEENSTORTING VAN DE VS EN DE WESTERSE WERELD ALS GEVOLG VAN BIG GOVERNMENT, ALTRUISME, COLLECTIVISME, ‘LINKSDENKEN’ EN MEGALOMANIE VAN DE ELITE * IN 2016 KRIJGT ZIJ GELIJK OF WEERZINWEKKENDE WIJZE

15 Replies to “NU DE MORAL MELTDOWN VAN DE WERELD COMPLEET IS LUISTEREN WE NAAR DE ULTIEME MEESTER”

 1. Als eerst al je geld geroofd wordt door de staat door middel van belastingen moet je later wel aankloppen bij de staat als je oud bent om te overleven.
  ==============

  En wat te denken als eerst proactief je hersens worden ingeslagen door de staat (of het extreem gruwelijke ‘adapted compensated’ psychopathische equivalent daarvan)
  en je daarna als jeugdige invalide moet zien te overleven?

  Tussen kaaskoppen die nergens iets van begrijpen (wat de boer niet kent, dat vreet ie niet), maar die wel weten dat het leven lastig kan worden als je oud bent?!

 2. Ayn Rand is gewoon gepest in haar jeugd, een zwakkere verdient dat in haar ogen, en daar is die hele zieke ‘filosofie’ van haar -wat gewoon de wetten van de jungle zijn dus helemaal niks bijzonders- op gebaseerd.

  Maar had iemand haar niet duidelijk kunnen maken dat als je gepest wordt omdat je zo gek uit je ogen kijkt, je dat niet perse verdient. Dat je beschermt mag worden tegen zulke uitwassen. Uitwassen tegen de pesterijen op het schoolplein en in de samenleving beschermt mag worden tegen uitwassen van het kapitaal met wetten.

  Duidelijk een zieke geest deze vrouw.

 3. Daarbij heeft ze de laatste jaren van haar leven toch “van de staat” moeten leven.

  Het is haar wel kwalijk genomen, maar soms gewoon niet te voorkomen nu private initiatieven op het gebied van charitas eertijds door de staat zijn opgeslokt “als Skype door Microsoft”.

  De calvinistische bid en werk moraal past trouwens nog maar moeilijk bij de enorme automatisering, waardoor enige herverdeling van inkomen en vrije tijd onontkoombaar is.

  Dit kan een staat best rechtvaardig regelen, maar psychopaten moeten daaruit eerst verwijderd worden.

  1. Als eerst al je geld geroofd wordt door de staat door middel van belastingen moet je later wel aankloppen bij de staat als je oud bent om te overleven. Vergeet niet dat Ayn Rand het leven goed zuur gemaakt is door de staat.

 4. Met haar voorkeur voor echte scheppende ondernemers (die ook grote verantwoording kennen voor hun werknemers), ben ik het wel eens. De totale melange bevalt me niet.

  In ieder geval hebben we nu de moderne psychopatentest waarbij ook ‘corporate psychopaths’ door de mand vallen…..dus: Psychopatentest eerst, psychopatentest nu enz. enz. enz.

 5. Socialisme wordt juist opgeblazen door de 1% kapitalisten zodat zij totale controle hebben en Kat ziet dat niet eens. Hetzelfde concept dat we bij Pownews zien bijvoorbeeld, publieke omroep (dus geen louter commerciële belangen) infiltreren om het vervolgens op te blazen door flessen champagne leeg te gieten en het belachelijk te maken. Dat is precies wat de kapitalisten nu aan het doen zijn.

 6. Gezien de reacties hier hebben toch een hoop mensen problemen met goed luisteren. Ayn Rand is juist voor een zo n klein mogelijke overheid met zo min mogelijk macht en zoveel mogelijk vrijheid. Zij is ook voor de scheiding tussen staat en economie waar ik ook voor ben. Ik ben ook fel tegen socialisme want dat is helemaal niet social. Wat is er sociaal aan om geld van iemand af te pakken en het aan iemand anders te geven. Kom een met een voorbeeld van iets dat Rand gezegd heeft wat niet deugt.

  1. je draait het 180 graden om. Jij wilt dus alles aan de staat geven zodat die alles eerlijk verdeelt. Lekker communisme dat is ook zo goed voor de gezondheid.

   1. Zij promootte de Laisser-faire kapitalistische plundering economie die we nu wereldwijd zien, dat zijn gewoon de wetten van de jungle in een geestelijk ziek jasje gegoten, dat promoot zij.

    1. Dat is fascisme en geen echt kapitalisme. Het is altijd een kapitalistisch systeem in combinatie met een grote bemoeizuchtige overheid die voor alle ellende zorgt. Het gaat ook zo lekker in Venezuela nu. Precies zoals in haar boek Atlas Shrugged. Ga dat boek eens lezen of kijk de film.

 7. Ja de USA (de gruwelmoordenaars van Dresden etc.) als voorbeeld van altruïsme.

  Door altruïsme onstaan rokende puinhopen.

  Groenspaan zat in haar clubje aanhangers.

  Destijds ook nog nooit van ‘corporate psychopaths’ gehoord.

  Simone de Beauvoir achtige dolle mina.

  Ja ik heb abortus laten plegen, baas in eigen buik. Van die dingen. Brrrrr.

Geef een reactie