NU GAAN WE ALLE DENKBARE GRENZEN VOORBIJ

EXTRA: HAARP-‘SAMENZWERING’ NU OFFICIEEL REALITEIT * NWO WEKT ORKANEN OP, TSUNAMI’S EN AARDBEVINGEN -RECENT NOG IN NEPAL- OM DE WERELDBEVOLKING UIT TE MOORDEN EN HUN AGENDA UIT TE VOEREN

Alex Jones zei enige weken geleden dat er ‘een knop is omgegaan’ en dat vanaf dat moment -enige maanden geleden- alles mogelijk is. Wij voelden dat precies hetzelfde. We leven nu in volledig Orwelliaanse tijden waarin alles het omgekeerde is van wat het lijkt en daar ook weer het omgekeerde van -een tijd kortom waarin men aan niets meer een touw kan vastknopen, een tijd die elke poging tot rationele beschouwing en verklaring reeds bij voorbaat kansloos maakt, een tijd waarin chaos en waanzin zij aan zij ellende, pijn, krankzinnigheid en oorlog zaaien. Mannen en vrouwen bestaan niet meer en vaders trouwen met hun zonen. Het Sodom- en Gomorra-scenario tekent zich thans af met alle duidelijkheid. We gaan ten onder. We are doomed. De taak van Micha de profeet zit er bijna op. Wie heeft willen luisteren, heeft zich kunnen voorbereiden en zal een plekje vinden in de nieuwe Ark van Noach.

4 Replies to “NU GAAN WE ALLE DENKBARE GRENZEN VOORBIJ”

 1. Een geluk hebben we nog.

  Als (o.a.) PB BV dat allemaal mogelijk maakt, dan zal de RK kerk dat hooguit als concubinaat beschouwen, zolang het niet is gevolgd door een huwelijk in de kerk.

  En dat zal gebeuren als Pasen en Pinksteren op één dag vallen.

 2. Mannen en vrouwen bestaan niet meer en vaders trouwen met hun zonen.

  Ja, of men hun geliefde poes (en dan bedoel ik niet wat heterofielen plegen te doen) of huisvarkentje.

 3. LS…

  Griezelige waarheid. Daarom komt er ook geen derde wereld oorlog. Gewoon stiekem uitmoorden die hap. Fuckushima zelfde laken en pak met nog wat atoombommetjes aan de kust. Dat iedereen tot in Californië licht geeft maakt niet uit. Vluchten kan niet meer… Zelfs niet voor Fat Willy & Pampa Max. Vieze Bea wil al helemaal niemand hebben… Maar ja volgens Simon Rosenthal van Zionisten Pleepapier Pedo Elzevier valt het wel mee.

Geef een reactie