NU OPEENS WEER GEEN DNA VAN ‘BORST-MOORDENAAR’ BART VAN URK EN GEEN ‘MATCH’ * GERECTIFICEERD *

SASKIA BELLEMAN VAN DE DEMMINK-BODE: “ER IS GEEN DNA AFGENOMEN VAN BART VAN URK EN GEEN DNA-SPOOR GEVONDEN BIJ ELS BORST” (VA. 13:00) * EERDER WAS ER WEL SPRAKE VAN EEN DNA-MATCH * ‘VAN URK ZAL VERDER NIETS INHOUDELIJK VERKLAREN’ * ADVOCATE PIETERSE KAN HET NIET ALLEEN AF EN WORDT GEFLANKEERD DOOR SASKIA BELLEMAN

[wp_ad_camp_1]

Demmink-advocaten verdedigen hun clienten niet in de rechtzaal waar ze hun onschuld proberen aan te tonen, maar hangen ze op voor de camera. Jan Vlug deed dat met Jasper Steringa, Noelle Pieterse deed dat gisteren met Bart van Urk. Hiermee is het ‘strafproces’ anno 2016 definitief verplaatst van de rechtzaal naar de studio waarbij de advocaat van de verdachte de rol heeft aangenomen van de officier van justitie. Alles is precies het omgekeerde van van het lijkt te zijn en zou moeten zijn in de satanische pedo-rechtstaat van Joris Demmink. Het verschil tussen Vlug en de uiterst kwetsbare Pieterse -die geheel vanuit een script sprak- is dat de pedofielen het niet aandurfden haar solo voor de camera te plaatsen en haar lieten flankeren door Saskia Belleman. Die laatste maakte een krankzinnige en cruciale fout door te zeggen dat er geen DNA is afgenomen van Bart en er dus ook geen sprake is van een match. Dit lazen we in de MSM begin vorig jaar:

Na een DNA-match heeft de politie een 38-jarige Rotterdammer aangehouden in verband met de moord op Els Borst. Het gaat zeer waarschijnlijk om Bart van U. die wordt verdacht van de moord op zijn zus. De politie maakte maandag bekend dat er een verdachte is aangehouden van de moord op Els Borst.

DNA-match

Dit is gebeurd na een DNA-match bij een 38-jarige man die op 12 januari dit jaar werd aangehouden in Rotterdam. Zijn DNA komt overeen met de sporen die zijn gevonden bij het huis en lichaam van Els Borst.

Het feit dat geen enkel medium melding maakt van deze krankzinnige tegenstrijdigheden (laat staan eigen onderzoek heeft gedaan naar de moordzaak) is overtuigend bewijs van een set up. Nu is er dus alleen de ‘bekentenis’ van iemand die schridzofreen is genoemd en ‘door God aangestuurd’ en die bekentenis heeft geen enkele bewijskracht. We hebben het altijd gezegd: de weg van fraude en bedrog leidt altijd tot de ondergang, want het bedrog komt altijd uit door de fouten en de tegenstrijdigheden in de statements van de bedriegers.

5 Replies to “NU OPEENS WEER GEEN DNA VAN ‘BORST-MOORDENAAR’ BART VAN URK EN GEEN ‘MATCH’ * GERECTIFICEERD *”

 1. Micha heeft poep in z’n oren. Er is weldegelijk een DNA-spoor aangetroffen en er is ook match. Belleman wijst er op dat aanvankelijk geen DNA bij de verdachte is afgenomen.

   1. Inmiddels vond malle Micha kennelijk de tijd om nog een keer opnieuw te luisteren en gaat af als een gieter met een schaamtevolle rectificatie.
    Wat een loser.

 2. Is Bart van U. de Nederlandse David Berkowitz alias Son of Sam?

  De joodse schizofrene psychopaat (Jood zijn was hier het probleem niet, schizofrenie ook niet, maar psychopathie -zoals gebruikelijk- wel).

  Die kreeg meen ik, naar zijn zeggen ook zijn opdrachten van God.

  Net zoals de moordenaars van Dresden, Hiroshima en Nagasaki bijvoorbeeld. Ze denken zelfs God te zijn soms, anders had God ze niet zo gemaakt of wel ingegrepen bij hun projecten.

  Walgelijke, rotte God, aldus ‘dead inside’.

  Nee bij psychopaten ontbreekt de normale psychische/religieuze integratie TOTAAL.

 3. Iemand die “schizofreen” is (een bedenkelijke term ooit door een nitwit verzonnen en voor nitwits hét beeld van ECHTE krankzinnigheid) en die bij het aanzien van een PB BV politicus i.c. Els Borst in een zgn. psychose geraakt, waarbij hij ineens als een berserker op de politicus in gaat steken, valt nadien erg op. Onder het bloed en in geagiteerde staat, zal hij weer thuis moeten komen. Was er niet sprake van een treinkaartje? Enfin, een raar verhaal.

  Overigens is onder “schizofrenie” een véél dieper liggende stoornis (in het instinctief substraat) mogelijk. Dit is de optelsom van WARE krankzinnigheid, zoals bij schoolvoorbeeld prins Bernhard.

Geef een reactie