NUJIJ SLUIT COMMENTS OP ARTIKEL ELITE PEDO-GETUIGEN REEDS BINNEN ZES UUR

LAATSTE NIEUWS: NIEUW ARTIKEL GEOPEND OP NUJIJ OVER ELITE-PEDO-GETUIGEN

ONGEKENDE PRO-PEDO-MANIPULATIES IN DE MSM * GELAUFF BRENGT ALLEEN STUKKIE OP WEBSITE EN HAALT DAT OOK DIRECT WEER WEG; NIETS OP RADIO EN TV * HIERMEE BEVESTIGT HIJ DE DIENSTBAARHEID VAN DE STAATSOMROEP AAN DE PEDO-NETWERKEN EN GAAT MICHA DEFINITIEF VRIJUIT IN ZIJN HOGER BEROEP

[wp_ad_camp_1]

In your face. Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten. Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie. Dat staat onder het item over de elite-pedo-getuigen op Nujij. Maar er zijn geen 96 uur verstreken. Amper zes. Het AD kwam met het bericht om 10:51. Het is nu (NL tijd) iets voor vijven. Dus reeds na zes uur is he genoeg geweest voor Sanoma. Het geeft maar weer eens aan wat een weerzinwekkende rol de collaborerende MSM spelen in het pedofielen-dossier. Maar Marcel Gelauff vormt wat dat betreft gelukkig een grote uitzondering. Hij heeft immers -zo heeft een alwetende rechter in Lelystad bepaald- geen banden met pedo-netwerken. En als hij die al heeft, mag dat niet worden gezegd. Want dan ga je voor tien maanden achter de tralies. Onvoorwaardelijk.

3 Replies to “NUJIJ SLUIT COMMENTS OP ARTIKEL ELITE PEDO-GETUIGEN REEDS BINNEN ZES UUR”

  1. Inmiddels wel op de NOS site en Teletekst, maar niet ‘breaking’.

    En waarom ook niet: Een getuige is geen getuige, keihard bewijs tegen psychopaten wordt altijd ge-eist maar kan vanwege de proactiviteit en extreme glibberigheid van de ‘alien mindset’ zelden aangeleverd worden en zo ja: ‘never mind, go on’ en stap over de meelstreep ’the law does not apply’, eventueel met een PB BV “staats”rechter, die in de uitspraak bevestigt dat 2 + 2 = 5.

    Aldus pissend over het slachtoffer (denk bijv. aan “de 25.000 doden van Dresden”) en hem of haar niet slechts in (kenmerkend psychisch ontredderde) hulpeloze toestand latend (bij wet verboden), maar ijskoud verder de goot intrappend.

  2. Nujij is smerig censuurmedium en daarom lees ik nooit meer nu.nl of link ik er nooit meer naar toe. Meerdere artikelen van mij stonden meerdere malen in top tien en zijn weggehaald door nujij censor. Smeerlappen.

Geef een reactie