NWO SLAAT TOE IN BRUSSEL NA MADRID (2004), LONDEN (2005) EN PARIJS (2015)

OOK MARK RUTTE MEDE-SCHULDIG AAN DE AANHOUDENDE SLACHTPARTIJEN -OM NOG MAAR TE ZWIJGEN VAN ‘MH 17’ * NIBURO.CO WIJST OP SATANISCH-OCCULTE ACHTERGRONDEN VAN DE DATUM 3-22 * ALEX JONES: BRUSSEL DUIDELIJKE FALSE FLAG NET ALS MADRID, LONDEN EN PARIJS * MSM DRAAIEN DE HELE WEERZINWEKKENDE HYPOCRIETE AGENDA VAN GEJANK EN ‘AFSCHUW’ WEER AF * HONGAARSE PREMIER ZEGT WAAR HET OP STAAT MAAR WORDT WEGGEZET ALS COMPLOT-MALLOOT

7 Replies to “NWO SLAAT TOE IN BRUSSEL NA MADRID (2004), LONDEN (2005) EN PARIJS (2015)”

 1. We hebben de massamoord door eurasiatische joden op de zuidafrikaanse mijnwerkers in vol ornaat op tv gehad wat de afrikaanse vluchtelingen stromen deed komen

  We hebben de aanslag op Tianjin gehad wat de semieten stromen deed komen

  Die aanslagen waren om de benodigde haat en welwillendheid van deze en genen te wekken om wat nu in Europa gebeurd te kunnen bewerkstelligen..zie dáár t genie van evelin de rothchild

 2. LS…

  Vergeet niet dat Geert Wilders pro Israël is en Zionist. Op Veterans Today staan keiharde artikelen die Israël aanwijzen als de dader van deze laffe satanistische Gladio aanvallen. Dit zou de wraak zijn van Israël omdat Europa steeds meer overweegt om Israël te boycotten vanwege de Nazi terreur tegen de Palestijnen Jonge schoolmeisjes worden bijvoorbeeld zonder pardon afgeknald als zij hun schooltas niet snel genoeg leegmaken bij een van de ontelbare checkpoints.

   1. Natuurlijk mp, als je in de hiërarchie boven een bepaald level zit maak je zelf je handen niet meer vuil, hooguit bij het vasthouden van zijn waterman.

    Lees eerst eens “De welwillenden” (Jonathan Littell) krijgt u enig inzicht hoe bureau-moordenaars te werk gaan en naderhand doen voorkomen dat zij schone handen en het niet gedaan dus niet schuldig zijn.

    De stank bij justitie verspreidt zich langzaam maar zeker -raam open zetten werkt maar even- de stank blijft.

    De stank in de justitieburelen dringt door tot alle niveaus in de pick-orde ook in diensten die gelieerd zijn aan justitie.

    Kijk even bij onze zuiderburen welk een gigantische puinhoop ze daar gebrouwen hebben waar in de eerste plaats de politici schuld dragen.

    ” Onbetrouwbare politici”
    ” Onbetrouwbare diensten”
    ” Onbetrouwbare in het pak genaaide media”

    Denkt u beste mp dat het bij ons in Nederland beter gesteld is?

 3. “Het interesseert me geen bal, ik ga zo de moskee in”

  PB (Gestoorde religieuze integratie over het graf heen: Zijn nagelaten psychopatennetwerk in actie)

Geef een reactie