NWO ZET NU ALLES OP ALLES WERELDOORLOG TE ONTKETENEN; DEMMINK ‘SAVED BY THE BELL’

HET KAN NU ELK MOMENT LOSGAAN * POETIN HEEFT ZICH TOT NU TOE NIET LATEN PROVOCEREN MAAR DAT KAN NOOIT MEER LANG DUREN * NATO SPEELT DE LAATSTE SATANISCHE TROEFKAART UIT: DE MEGA-PROVOCATIE-‘OEFENING’ * WE HEBBEN HET ALTIJD GEZEGD: ALS DE ZAAK-DEMMINK NAAR EEN CLIMAX GAAT, IS HET EINDE WERELD AS WE KNOW IT

Dit schreven we bijna drie jaar geleden:De corrupte pedo-plunder politici in Nederland en de rest van de wereld hebben er nu zo’n puinhoop van gemaakt, dat er nog maar een way out lijkt te zijn: total destruction om accountability te vermijden En kijk nu eens! De groep-Demmink staat volledig op instorten. Fred Teeven moet nog getuigen. Heel Nederland weet nu: onze regering is een groep moordende kinderverkrachters. Dat kan nooit lang goed gaan. Het is dan ook allesbehalve toeval dat juist nu de escalatie met de Russen het kookpunt bereikt. Wij zeggen: voordat de eerste elite-pedofiel een gevangenis van binnen ziet, vliegen de kernkoppen reeds door de lucht en wordt de wereld getrakteerd op een ongekende hel van dood en verwoesting. Met dank aan Mark Rutte en Joris Demmink.

Eén reactie op “NWO ZET NU ALLES OP ALLES WERELDOORLOG TE ONTKETENEN; DEMMINK ‘SAVED BY THE BELL’”

  1. Morele debielen, hebben daar geen problemen mee inderdaad.

    Ze gaan ook zonder verhoging van de polsslag op de elektrische stoel zitten om te worden geëxecuteerd (het is echt een lege huls, een gevaarlijk puur fysiek/machinaal ding waarvan de motor afgezet wordt).

    “Het interesseert me geen bal”

    Uw “SS-staat verzetsstrijder”: prins Bernhard

Geef een reactie