OBAMA ZEGT NU WAT YASMINA HAIFI NIET MOCHT ZEGGEN

DE AFFAIRE-YASMINA HAIFI BEWIJST DAT IN NEDERLAND ELKE UITING VAN WAARHEID OP HYSTERISCHE WIJZE WORDT BESTREDEN * REACTIE OP ONTHULLINGEN HAIFI VOLLEDIG VERGELIJKBAAR MET DIE OP ONTHULLINGEN MICHA OVER GELAUFF EN GERLOF


[wp_ad_camp_1] Hoe verder een samenleving vervreemdt van de waarheid, hoe agressiever ze optreedt tegen een ieder die de waarheid nog verkondigt (George Orwell). O wat zijn we ongelofelijk, onvoorstelbaar en reddeloos verloren! Lees hier hoe de grote apocalyps met rasse schreden nadert.

4 Replies to “OBAMA ZEGT NU WAT YASMINA HAIFI NIET MOCHT ZEGGEN”

  1. Weer zo’n mooi voorbeeld van je onzin. Een amerikaanse regering die stiekem ISIS helpt en opleidt zonder dat dat openbaar wordt (probeer je eens voor te stellen hoeveel mensen daarbij betrokken moeten zijn), maar de president maakt een stomme fout op tv door dat in het openbaar te zeggen.

  2. https://www.revolutionaironline.com/obama-zegt-nu-wat-yasmina-haifi-niet-mocht-zeggen/
    “EU officials are threatening them with bankruptcy”

    Ja de bankdirecteuren zijn de generaals van azerbeidjaan. Die vechten ietsje onorthodoxer dan ze ons geleerd hebben. Azerbeidjaan israel en in minder mate turkye en china zijn proxies van de aipac adel.Alhoewel landen als marrokko roemenie (wijkterroristen https://airvd.wordpress.com/2015/07/06/zionistisch-stalkingsnetwerk-verkracht-ongezien-mensen/#comment-10445 en woonwagentrash) en pakistan en india hen manschappen leveren in burger en militaire versies alle oorlogen al zoals india de aipac adel 2,5 miljoen huurlingen gaf in Wereld oorlog twee en nu ook weer als none euland in Ukraine aanwezig zijn als militairen.

  3. Ja, je kunt als beste een 100% narcistische psychopathische dwaas van een SS hoogverrader tot in de gloria gaan verheffen als land.

    Dan komt het zeker goed met je……

Geef een reactie