OFFENSIEF TEGEN DE PEDO-PERS VAN KLOMP EN GELAUFF WORDT STEEDS STERKER

DE WANHOOP VAN CHRIS KLOMP UIT ZICH ONDERMEER OP MICHA’S TWITTER-KANAAL WAAR HIJ RAAST EN TIERT ALS EEN BEZETENE (ZIE AFBEELDING) * KLOMP TREKT OOK DE NVJ MEE DE AFGROND IN WANT DIE MOETEN DE KLACHT VAN GROENENDIJK NATUURLIJK WEER WEIGEREN TE BEHANDELEN OP BEVEL VAN DE MIVD WAARNA WE WEER MET CAMERA VERHAAL MOETEN GAAN HALEN BIJ DE NVJ * ZO SLOPEN WE DE PEDO-NAZI-JOURNALISTEN DIE MAAR EEN ‘STRATEGIE’ HEBBEN: NAAR DE POLITIE RENNEN EN AANGIFTE DOEN * MAAR NU DOEN WIJ AANGIFTE TEGEN HEN!

3 Replies to “OFFENSIEF TEGEN DE PEDO-PERS VAN KLOMP EN GELAUFF WORDT STEEDS STERKER”

  1. Wat zei Mafkat ook al weer? Als ze aangifte doen, dan heb je gelijk! Dus dan heeft die Klomp gewoon gelijk! Of zal dat nu weer ineens anders zijn? Maar goed, heb je die Klomp nou al down, Micha? Want als ik zijn Twitter bekijk is ie springlevend!

  2. Dat zal een indrukwekkende klacht worden; dat die hoernalist jou heeft beledigd. Daar zal een rechter t.z.t. echt heel erg van ondersteboven zijn. Want mensen met beledigende termen aanduiden, dat kan natuurlijk niet!!

    En dat je een mafklapper bent, dat mag natuurlijk niet gezegd worden. Dat je je vrouw hebt mishandeld en je dochters hebt misbruikt die daarom hals over kop hebben moeten vluchten en zich al jaren schuil moeten houden voor je en totaal niets laten horen, dat is tot daar aan toe. Maar daarom mogen we je natuurlijk nog geen mafklapper noemen…

  3. ‘…die anders denken’. Mag ik even lachen? Die Groenendijk is zo gek als een deur, met zijn chemtrails. Wat zullen de Gele Hesjes blij met hem zijn.

Geef een reactie