4 Replies to “OFFENSIEF TRUMP TEGEN ELITE-PEDOFIELEN GAAT DOOR, IN NEDERLAND PRECIES HET OMGEKEERDE!”

 1. Vandaar ook dat mr. dr.dr. J.P. Balkenende (psychopaten gaan bij Prins Bernhard BV leugen-studies emotioneel onbezwaard/onbelast KENMERKEND als een mes door de boter), door Marc Rutte een hoge Oranje onderscheiding krijgt uitgereikt, voor het “Nederland” “moreel” ijskoud medeplichtig maken aan de gruwelmoord op honderdduizenden mensen in Irak.

  Logisch is het wel te volgen…….

 2. Van der Ven de ex-MID’er is een techneut, die totaal niet op de hoogte is van de corruptie rond Bernhard, die de zaken (met zijn soortgenoten, de walgelijke ijskoude en naargeestig cynische gruwelmoordenaars van aansprekendste voorbeeld Dresden etc. etc. etc.) in 1945 al zo had bekonkeld, dat de naoorlogse (door Nazi ‘deep state’ psychopaat Bernhard c.s. vormgegeven en bemande) “Nederlandse” inlichtingen- en veiligheidsdiensten, onder ORDER stonden van de USA/GB ‘deep state’.

  Dit NORMALITER ONNODIG (gezien de toenmalige internationaal-juridische constellatie, die niet meer die van de Middeleeuwen was) teneinde VAN ZIJN KANT UIT te voorkomen dat de griezelige 100% narcist himself en zijn in 1940 door haar eedbrekende ongrondwettelijke vlucht of uitwijken geabdiceerde schoonmoeder, conform de destijds (bij echte bevrijding) vigerende NEDERLANDSE wetgeving (die in een democratische rechtsstaat voor iedereen geldt) plaats had moeten nemen voor het vuurpeloton……en ijskoud schaamteloos/empathieloos e.d. door te gaan op zijn moordzuchtige levenspad.

 3. Uit mijn eerdere reactie volgt ook het gevaar voor Trump indien hij integer is, wat volgens A. Jones zonneklaar blijkt uit het feit dat de elite tegen Trump is (zoals Zur Lippe Biesterfeld het zogenaamd bij de Nazi’s had “verknold” om -doortrapt hè- vrolijk verraderlijk voor hen verder te kunnen intrigeren en spioneren??? Hoe word je namelijk anders miljardair in de tot ijzingwekkende psychopathocratie verworden USA???):

  Psychopaten (anti bevoegd gezag, pro op geweld -Machiavelli- gebaseerde macht) deinzen ‘dead inside’ grenzenloos nergens voor terug en zouden (bij gelegenheid) God zelve vermoorden, dus dito bijv. ook de keizer (onder God) van Europa of de POTUS (zie de geschiedenis van het keizerrijk Europa en de weerzinwekkende/shockerende moord op John F. Kennedy).

 4. Demmink = Prins Bernhard en zijn dito naargeestig TOTAAL proactief bedreigend-krankzinnige USA/GB/NAVO “vrinden”, ‘wanting to make mothers weep’.

  ‘You totally can’t (!) argue or bargain with narcissists/psychopaths, not for real that is’

Geef een reactie