OLAF ‘MH 17’-KOENS GEEFT GASTCOLLEGE AAN JOURNALISTIEK-STUDENTEN

DIT IS GEORGE ORWELL IN THE OVERDRIVE * LEES HET HELE VERHAAL OP NRCOMBUDSMAN * OLAF ‘MH 17’-KOENS DIE NAMENS DE BILDERBERGERS DE DERDE WERELDOORLOG MOET ONTKETENEN MET MILJOENEN DODEN GEEFT ‘COLLEGE’ (FOTO), TERWIJL MICHA ‘DE WAARHEID’ KAT TIEN KEER WORDT VERVOLGD DOOR JUSTITIE
[wp_ad_camp_1]

13 Replies to “OLAF ‘MH 17’-KOENS GEEFT GASTCOLLEGE AAN JOURNALISTIEK-STUDENTEN”

 1. Best allen,

  Het toeval wil dat ik vorige week deze mail met vragen aan Windesheim heb gestuurd.

  Het antwoord laat zich raden: een niets zeggend briefje van een meisje dat niet anders mocht. de z.g. “praatpoppen”

  Graag uw mening over het volgende, ik weet dat journalisten ook moeten eten maar hoe staat het op uw school waar de journaliste(n)s van de toekomst worden opgeleid met onderstaand?

  Wij hier in Nederland hebben z.g. persvrijheid maar hoe is het gesteld met ‘ De Vrije Pers’ ?

  Wordt er op uw school aandacht besteed aan b.v. Michel Collon of aan Udo Ulfkotte, dit zijn zomaar een paar journalisten die niet in een keurslijf van ‘ De Heer Wiens Brood ik Eet Diens Woord ik Spreek ‘ zijn gedwongen of er zijn uitgestapt?

  Worden deze zaken ook behandeld tijdens de studie van het journaille van de toekonmst?

  Ik ben erg benieuwd en hoor graag van u.

 2. Micha. Stel je nou eens voor dat al die satanische pedofielen netwerken nou niet bestonden. Ik zeg niet dat het niet zo is, maar probeer je nou gewoon even voor te stellen dat er geen nwo enzo is. Dus dat jouw ‘waarheid’ dat niet is. Stel het je eens voor.

  Zou er dan iets anders zijn? Je zou in ieder geval aangeklaagd worden wegens smaad en het maken van valse bommeldingen. En verder zou er eigenlijk niks anders zijn. Bedrijven gaan failliet door slecht management, politieke partijen gaat het nog steeds alleen om stemmen binnenhalen, en de internationale politiek en economie doen eigenlijk maar wat.

  Als je zover bent gekomen, zou het dan misschien zo zijn dat jouw ‘waarheid’ dat dus niet is. En dat je al die jaren jezelf alleen maar in de nesten hebt gewerkt.

  1. “aangeklaagd worden wegens smaad en het maken van valse bommeldingen. ” = ten kwade met kwade/schadelijke opzet …

   ..Wát Micha deed was “Ten Goede” in Algemeen Belang en Veiligheid

   Waar Micha om wilde waarschuwen wát de de overheden en media het (opzettelijk)lieten aan komen is nu dagelijks nieuws bericht van een na ander bom paket en bom bericht…dezen dus dé Schuldigen dé straf behoevenden zijn.. U!

   Waarom zit u hiér anders dag en nacht?

   1. Volgens mij is er helemaal geen dagelijks nieuwsbericht van bommeldingen, maar als je een overzicht van de afgelopen paar dagen zou kunnen geven wat betreft meldingen wil ik die mening graag aanpassen.

    Dus valse bommeldingen doen is goed? Hoe is dat goed? Leg eens uit waarom het helemaal ok is om mensen de stuipen op het lijf te jagen door valse bommeldingen te doen? En dan ook nog zodanig dat het OM je er niet voor mag aanklagen? Ik kan me namelijk geen situatie voorstellen waarin het ok is om dat te doen.

 3. “”MICHA ‘DE WAARHEID’ KAT TIEN KEER WORDT VERVOLGD DOOR JUSTITIE””

  klets toch niet jij hangt constant de spindokter uit, bijv. zoals die zaak van de zwerfster en Nico v/d de Ham.
  Nico gaf het nog weer zoals het was, gebasseerd op illegale overnachting en spindokter Kat maakt er verhaal van dat ze op bassis van een Demmink verhaal is gepakt …….

  Overigens betreft Koens zou het bijv niet kunnen kloppen, maar om dan gelijk over stag te gaan naar de russische kant lijkt me ook wat achterlijk want ook die zullen hun manupilatie s hebben

 4. Das allemaal leuk en aardig meneer Kat, maar tot nu toe heb jezelf weggezet en niet het OM of anders.

  Bommeldingen , stalken , graffiti, mensen ongegrond beschuldigen van medewerking aan pedo netwerken enz enz.

  Je hebt je racune niet onder controle ……. dat had je opdrachtgever wel en die liet jouw het vuile werk opknappen waarin je vervolgens wat bent doorgeslagen.

  Je had van tevoren kunnen bedenken dat je niet met bommeldingen weg zou komen, en betreft personen beschuldigen van het een en ander, als je dat maar vaak genoeg doet kom je er vanzelf iemand tegen die er een zaak van maakt.
  Daarin kan je beter bedenken dat er nog lading andere personen zijn die het hebben laten zitten, en dat is je mazzel.

 5. Kijk, zo’n allerdiepste (piepkleine maar rampzalig uitpakkende) fysieke aberratie in het instinctief substraat, laat een psychopaat denken dat bijv. het aan stalen staven spiezen van empathisch reagerende studentes, om daarna hun stoffelijk overschot liefst eindeloos necrofiel te gaan misbruiken, (eigenlijk) VOLKOMEN GEZOND EN NORMAAL is (en zo voelt ie zich ook) en dat mensen die dat “een beetje eigenaardig” vinden (of zouden vinden als ze wisten wat je dacht of deed) ONGELEIDE PROJECTIELEN zijn die (eigenlijk) vernietigd moeten worden. Je kunt hier als psychopaat beter niet het achterste van je tong laten zien, hebben ze al vanaf hun vroegste jeugd berekend.

 6. En het antwoord is: De NORMALE mens zonder deze gruwelijk uitpakkende ABERRATIE (!) in het instinctief substraat.

  Meelopen onder beschutting van de verleidelijk opgestoken paraplu van psychopaten kan je een tijdje oppervlakkig voordeel opleveren……maar psychopaten hebben een (goed verholen) speciale hekel aan meelopers:

  ‘You will be stabbed in the back sooner or later in ways you can’t begin to imagine’

  Als je uiteindelijk diep depressief geen “zelf”moord pleegt als je ziet waartoe ze je gebracht hebben (zoals sommige -normale krijgers/militairen- piloten van “Dresden”).

  Daar kun je de klok op gelijkzetten. Dus bij psychopaten geldt: ‘You’re damned if you do and you’re damned if you don’t’.

  Daarom MOETEN we deze meestal onopvallende zich adapterende en compenserende (onopvallend t.o.v. bijv. schizofrenie of lastig maar relatief onschadelijk/mee leefbaar autisme) fundamenteel levensbedreigende WARE krankzinnigen, na als zodanig getest te zijn….: UITNEMEN!!!

 7. De leugenaars gaan goed…..in de wereld.

  Bakellende was ook minister president.

  Trouwens hoe kun je in PB BV een eerlijke hoogleraar geschiedenis zijn, of jurist of, wat mij betreft, (forensische) psychologie.
  Daar zouden immers aanzienlijke (!) moeilijkheden van komen voor de Oranje koning (alle mensen zijn kleine Borgia’s, niemand is perfect en zeker psychopaten niet)……dus wie of wat is dan het (door de duivel ongeleide) projectiel dat door PB BV onschadelijk moet worden gemaakt???

  1. Beste DSR,
   Dan te denken dat de jonge student geschiedenis krijgt te horen en lezen wat hem aangeboden wordt. Als hij zelf op zoek gaat zal hij nooit de minimale studiepunten kunnen halen.
   De geschiedenisboeken staan nu eenmaal vol met onwaarheden. Zouden allemaal herschreven moeten worden. Maar door wie?

Geef een reactie