OM 9 UUR (11:00 NL-TIJD) HEEFT MICHA ZIJN EERSTE INTERVIEW OVER ZIJN ASIELAANVRAAG

LEES OP DE SITE VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM DEEL 9 IN DE SERIE VAN MICHA OVER CHRIS KLOMP EN DE WEBCARE-REDACTEUREN * DEZE STAATSTROLLEN HEBBEN ZICH OOK REEDS GEMELD BIJ DE IJSLANDSE IMMIGRATIEDIENST OM MICHA TE DEMONISEREN MAAR HET ZAL ZIJN ZAAK SLECHTS DIENEN OMDAT ZE NATUURLIJK ANONIEM OPEREREN! * STAY TUNED!

4 Replies to “OM 9 UUR (11:00 NL-TIJD) HEEFT MICHA ZIJN EERSTE INTERVIEW OVER ZIJN ASIELAANVRAAG”

 1. Zoals de d.m.v. proactief genadeloos geweld zich voor prins uitgevende Borgia bastaard (Césare Borgia) van Machiavelli
  ——————–
  Die door (psychopaat) Machiavelli als voorbeeldige “prins” werd gezien. Ziehier ook het monolitische van de ‘alien mindset’.

 2. Wat Klomp betreft: Psychopaten groeien niet in moreel besef. Het blijven -a.h.w. over lijken- macht en controle najagende morele debielen. Vandaar ook het kinderlijk aandoende (maar vergis je niet, deze diep gestoorden zijn griezelig gevaarlijk) jennerige toontje: ulla, ulla, kiedullekieda.

  Het lijkt wel Willem van Oranje, die eertijds willens en wetens “ongeciviliseerde” (zoals dr. Leo Adriaenssen dat uitdrukt, echter, gezien de gepleegde feiten hoogst waarschijnlijk reeds toen met een hoog percentage psychopaten ertussen) soldaten op de normale bevolking afstuurt.

  Overigens tracht de reteglad in de adelstand geïnfiltreerde typische psychopaat tezelfdertijd (typisch zich extreem energiek een pad hakkend driedimensionaal ALLE kanten op) ook de normale ridderstand, het schild van de bevolking, een mes in de rug te steken.

  Zoals de d.m.v. proactief genadeloos geweld zich voor prins uitgevende Borgia bastaard (Césare Borgia) van Machiavelli.

Geef een reactie