OM DREIGDE VADER DASCHA GRAAFSMA MET ‘SANCTIES’ ALS HIJ ‘HET MATERIAAL MET ANDEREN ZOU DELEN’

VANAF 32:00 IN ONDERSTAANDE DOCU * OM JOEG RENE GRAAFSMA ZOZEER DE STUIPEN OP HET LIJF DAT HIJ MET EEN COMPLETE ‘DISCLAIMER’ KWAM AAN HET EIND VAN DE VIDEO * DATZELFDE OM GAAT NU ‘NIEUW ONDERZOEK DOEN’ * EERSTE ACTIE VAN HET ‘NIEUWE ONDERZOEK’: MICHA MOET 2 ARTIKELEN VERWIJDEREN OVER FRANK VAN DE GOOT

De sfeer in Nederland rond onderzoeken naar de dood van jonge vrouwen is inmiddels zo vergiftigd, zo creepy en vol van intimidaties, dat de kans dat de waarheid boven tafel komt en wordt erkend op 0% moet worden geschat. Weten we nog hoe Micha tot op de drempel van zijn huis in Schiedam werd gestalkt door PowNews omdat hij meende dat Jasper S. niet de moordenaar is van Marianne Vaatstra?

Dit is niet vol te houden; ik lag vannacht te bedenken dat met een beetje bad luck de enige die in de zaak-Dascha strafrechtelijk wordt veroordeeld niemand meer of minder is dan…. Michaatje Kat! Maar een ding is zeker: het ware verhaal is zo gruwelijk dat het elk menselijk begrip en besef te boven zal gaan. Hoe anders is het gedrag van OM, politie en mensen als Peter R. de Vries te verklaren? Ik zag recent een fragment waarin De Vries glashard voor de camera verklaarde dat het ‘niets toevoegt’ precies te weten wat voor drugs Dascha zou hebben genomen voor zichzelf ‘voor de trein te werpen’ -dat was nog in de fase dat de drugs-spin overeind gehouden moest worden. Later zou ‘het verhaal’ 180 graden draaien en zouden er geen drugs meer in het spel zijn, althans geen drugs die zijn ‘ingenomen’. Deze opmerking -de meest cruciale info zou ‘niets toevoegen’- bewijst dat het hele drugs-verhaal vanaf het begin een set-up is geweest die naar de ‘zelfmoord’ toe moest werken. In bovenstaande video zijn het geen drugs maar is het drank: Dascha zou ‘stomdronken’ zijn geweest -al heeft niemand dat gezien of kunnen constateren. Wanneer stopt deze waanzin? Waarschijnlijk nooit, want we zien in den breede dat er een all out oorlog wordt gevoerd tegen de waarheid en de feiten met alle campagnes vanuit de media om iedereen die de ‘officiele lezingen’ verwerpt te demoniseren en zelfs te criminaliseren. De grote vraag is waar Peter R. de Vries nu staat in het Dascha-verhaal na de tweede docu. In Pauw werd Rene Graafsma nog gedwongen de ‘loftrompet’ af te steken over Peter en over de ‘fantastische steun’ die hij van hem kreeg, ook ‘persoonlijk’ (intussen streek De Vries een kleine 2000 Euro op). Hoe denkt hij daar nu over?

4 Replies to “OM DREIGDE VADER DASCHA GRAAFSMA MET ‘SANCTIES’ ALS HIJ ‘HET MATERIAAL MET ANDEREN ZOU DELEN’”

 1. Frank van der Goot zou het licht hebben gezien, zo constateerde jij laatst heel verbaasd Micha. Maar ook ik was even sprakeloos; Er ging vooraf al zoveel spaghetti over de toonbank…
  Na alles vernemen wij allen aldus dat Dascha’s bloed (en dat was maar een kleine hoeveelheid) zoveel promile alcohol bevatte, dat ikzelf hieruit enkel kan concluderen dat de deern vlak na de bekende camerabeelden na hal vijf door een auto met zijn meegenomen en dat zij toén werd volgegoten met sterke drank.
  Mischien onder het voorwendsel “tegen de kou” en “Ik breng je wel naar huis in de warme auto…
  Het kàn een verklaring zijn dat haar in deze staat hebben afgezet bij de rails. Mischien werd iemand handtastelijk en wilde zij naar huis langs/op/over de spoorbaan… zo zat als een kanon.
  So wie so kan dit hele grove gebeuren gericht zijn geweest om haar aan te randen in deze fragiele toestand (bewustloosheid schijnt een geliefd project te zijn bij sommige lieden)… maar een bewuste moord kan het óók zijn geweest.
  Blijft misschien over dat de aanslagpleger heeft gedacht “Laat maar lopen, als ze onder een trein komt is het haar eigen schuld… had zij maarr voor mij haar broekje uit moeten doen”.
  Dit gegeven is eigenlijk al een een halve moord.

  Als het absoluut waar is wat Frank ons vertelt… zie ik op dit moment geen andere conclusies!

 2. Psychopaten stoppen nooit. Niet vanzelf. Persoonlijkheidskwestie (ten diepste levensgevaarlijk = ONACCEPTABEL gestoord, dat wel). Ze moeten worden GETEST EN UITGENOMEN.

 3. De Vries heeft daar veel meer geld aan verdiend. Eerst gaat hij op de koffie Bij de collegas van Ard van de Steur en schrijft voor zijn consult alleen al een rekening van een paar duizend euro ex. BTW. en parkeergeld uit. Vervolgens bij paul gaan zitten voor ik dacht 2 en een halve rug en dat zal ook wel zonder BTW en parkeergeld zijn. Peter R de Vries de ultieme fascist geld van 2 kanten graaien van de staat.

Geef een reactie