OM GEK VAN TE WORDEN: MARK RUTTE BLIJFT PREMIER, PEDOFIELEN BEHOUDEN DE MACHT, JUSTITIE BLIJFT VVD

GEEN EINDE AAN CRIMINEEL MACHTSMISBRUIK DOOR JUSTITIE EN AAN DE PEDO-NETWERKEN * IVO OPSTELTEN PROMINENT IN BEELD GEBRACHT ALS ‘OVERWINNAAR’ DOOR MSM IN SATANISCHE PROVOCATIE * ERDOGAN-RUTTE-SETUP HEEFT GEWERKT * HET GOEDE NIEUWS: DE PVDA IS WEGGEVAAGD

4 Replies to “OM GEK VAN TE WORDEN: MARK RUTTE BLIJFT PREMIER, PEDOFIELEN BEHOUDEN DE MACHT, JUSTITIE BLIJFT VVD”

 1. Het is niet de meest fantastische keuze geweest van de PvdA om samen te regeren met de VVD. Dat durf ik als zelf actief sociaal – democraat ook nog wel toe te geven, maar vind het toch treurig om zo hard te worden afgerekend op het slangengedrag vanuit rechts

 2. Ik weet waarom PvdA weggetrapt is.

  Heb een paar jaar geleden een website gebouwd met de vergelijking tussen PvdA en de NSDAP. Blijkbaar hebben PvdA prominenten dat gelezen, want sindsdien willen ze per se een Joodse lijsttrekker, om de vergelijking met de NSDAP niet te hoeven ondergaan.

  Eerst Job Cohen, nu dan Lodewijk Asscher.
  Joden als lijsttrekker, anders zien de mensen misschien dat we dezelfde naam hebben als de partij van Hitler, alleen dan in Nederlands!

  Dankzij de PvdA hebben we nu ook het antisemitische DENK.

  PvdA had kunnen stijgen in hun zetels, als ze Jacques Monasch als lijsttrekker hadden genomen. Dan hadden we een linkse en een rechtse verdediging tegen =Lam gehad. Maar nu wordt iedereen, die zich wil verdedigen tegen =Lam, gedwongen op een rechtse VVD partij te stemmen, de PVV. Stelletje lafaards zijn het, die sociaal democraten. Die lafheid werd deze verkiezingen hun ondergang. Lodewijk Asscher is Joods, dus zou meer belang hebben gehad met Monasch als lijsttrekker, want =Lam is meestal een antisemitische groepering.

  Nieuwe Wegen, de partij van Monasch, zoiets als Wilders met ze PVV, een slechte zet, omdat de PvdA de Marokkanen heeft geïmporteerd onder Joop den Uyl, dus ze hebben als partij iets goed te maken. De VVD niet, integendeel, Wiegel protesteerde terecht tegen de anti-Apartheids sabotage door de NSDAP, sorry, PvdA.

  De interviews die ik zag met Lodewijk Asscher lieten toch een politicus zien die geen contact meer heeft met de realiteit. Hij was om verschillende redenen ongeschikt. Bovendien, als men een Jood een beleid tegen =Lam laat voeren, dan lijkt me dat geen veilige situatie, zo iets verhit slechts de conflicten.

  Het Ottomaanse Rijk was overigens multicultureel, niet islamitisch, wel antipapistisch.
  Soeleiman had Christelijke adviseurs.

  Rest mij nog de plicht te beseffen een website te bouwen om de achtergronden van de VVD toe toe lichten. Die zijn net zo vuil als die van de PvdA. Maar helaas, de kennis van geschiedenis van de Nederlander over hun land, stopt meestal bij de slag van Waterloo. De geschiedenis van de VVD filosofie begint bij de Patriotten factie etc. Echter, dat de Patriotten even erg waren als Nazi’s, dat gaat er bij de Hollander nog niet in. Historisch is het wel zo, Napoleon hielpen ze aan de macht, maar ook Robespierre, terwijl ze enigszins onschuldige adel vernietigden alsof het Joden waren in WW2.

  okee, laters.

  1. ‘Heb een paar jaar geleden een website gebouwd met de vergelijking tussen PvdA en de NSDAP. Blijkbaar hebben PvdA prominenten dat gelezen, want sindsdien willen ze per se een Joodse lijsttrekker, om de vergelijking met de NSDAP niet te hoeven ondergaan.’

   Het blijft fascinerend om te zien hoe volkomen geschift sommige volgers van Kat zijn. Deze Geuz noemt zich op FB Skidoo Sjakie en zo te zien is het weer eens een hashkikker.

 3. Dit soort reacties lees je overal:

  —————————–
  Ik heb de indruk dat wij zwaar belazerd worden met de uitslagen, de VVD zo groot na het afbraakbeleid en alle leugens, het kan niet.
  —————————–
  “Vrije” verkiezingen in PB BV en alsof je dan nog niet genoeg belazerd bent, ook de uitslag nog manipuleren?

  Psychopaten liegen typisch getrapt….dat wel.

Geef een reactie