ON-GE-LO-FE-LIJK: ZO PROBEERT CRIMINEEL NRC HANDELSBLAD CHLOROQUINE TE KILLEN

TRUMP BEGINT VANDAAG OP GROTE SCHAAL CHLOROQUINE UIT TE ROLLEN TERWIJL HET MIDDEL IN NEDERLAND COMPLEET WORDT GENEGEERD E/O DE GROND IN GESTAMPT * BEKIJK OOK DE LAATSTE JENSEN SHOW VOOR DE MISDADIGE ROL VAN DE MSM IN DE CORONA-CRISIS

Maar andere wetenschappers zijn uiterst kritisch. Het onderzoek is slordig uitgevoerd, vinden ze. Dit is waarschijnlijk de meest misdadige zin uit de geschiedenis van de Nederlandse ‘journalistiek’. Zonder de ‘andere wetenschappers’ (wetenschappers die weerleggen dat chlorquine effectief is tegen Corona) bij naam te noemen (een bewijs dat ze helemaal niet bestaan) wordt een medicijn dat in talloze trials heeft bewezen uiterst effectief te zijn tegen Corona op de schroothoop gegooid:

In plaats van serieuze wetenschappers te noemen schotelt Sander Voormolen ons een ‘geneticus’ voor die kritiek zou hebben op de manier waarop het onderzoek is uitgevoerd (maar als je naar de betreffende link gaat zie je dat deze man niets te melden heeft) en even verderop wordt iets gezegd over de bijwerkingen -totaal irrelevant voor het uitgangspunt van het Franse onderzoek (en hier nog meer): CHLOROQUINE HELPT TEGEN CORONA!

Het is duidelijk welk spel hier wordt gespeeld: niets mag de downhill run van angst, hysterie en lockdown doorbreken. Elke aanzet tot hoop moet direct en fundamenteel de grond in worden gestampt. We zagen het ook in de krankzinnige toestanden rond het bedrijf Ace Pharma waar chloroquine wordt geproduceerd en dat compleet wordt verwoest door verhalen over politieinzet en ‘permanente bewaking’ van een ‘door vage types bedreigde directeur’ -opnieuw geen enkele specificatie en uitleg. Waarom worden deze ‘vage types’ niet gewoon gearresteerd en voor de rechter gebracht? Het is me nogal een delict -de directeur ‘bedreigen’ van het bedrijf dat het medicijn maakt dat het hele Nederlandse volk kan redden! Ook hier weer: deze ‘vage types’ bestaan helemaal niet -alles hoax, spin en bedrog. Intussen begint Trump met het verspreiden van chloroquine en in Brazilie heeft president Bolsonaro opdracht gegeven tot grootschalige productie. We hebben het eerder gezegd: garanties bestaan niet in de medische sector. Maar hoeveel pillen zijn er niet geweest van big farma, goedgekeurd door alle instanties ter wereld, waaraan honderdduizenden mensen zijn gestorven waarna de producenten vaak tientallen miljarden aan schadevergoedingen moesten betalen? Het ging daarbij bijna altijd om nieuwe medicijnen terwijl chloroquine al meer dan 20 jaar door miljoenen mensen wereldwijd wordt gebruikt waardoor vaststaat dat er geen ‘honderdduizenden doden’ zullen vallen -al zijn er natuurlijk wel allrlei bijwerken, vaak ook vrij heftig volgens de bijsluiter.
Wat er nu gebeurt rond chloroquine is waarschijnlijk het beste bewijs voor de ‘upside down world’ waarin we leven onder Mark Rutte: alles wat de overheid doet is precies en 180 graden tegengesteld aan wat een overheid zou moeten doen: mensen helpen, genezen, beschermen. In plaats daarvan maakt Rutte het volk hysterisch en blokkeert nu zelfs het gebruik van het enige medicijn dat hoopt biedt voor de mensen. Dat Trump en Bolsonaro chloroquine wel omarmen laat opnieuw zien dat er in de wereld van vandaag twee soorten regeringen zijn: die van de pedofielen en de deep staters die het volk plundert en verkracht en die van de patriots die het volk wil dienen en helpen.

Geef een reactie