ON THE BRINK -MICHA ANALYSEERT. GELAUFF DEEL VAN CRIMINELE OORLOGS-MAFIA

HORROR: OP HET MOMENT DAT WE DIT STUK PLAATSEN HEEFT GELAUFF OP ZIJN SITE ALS BELANGRIJKSTE ARTIKELEN ‘MENTEL PAKT TWEEDE GOUD IN PYEONGCHANG’ EN ‘EEN OP DE VIJF NEDERLANDERS SLAAPT SLECHT’

[wp_ad_camp_1]

Lees hier het in de video genoemde artikel uit The Guardian waarin wordt uitgelegd hoe krankzinnig de claim is dat ‘Rusland’ achter de ‘zenuwgif-aanvallen’ zit.

5 Replies to “ON THE BRINK -MICHA ANALYSEERT. GELAUFF DEEL VAN CRIMINELE OORLOGS-MAFIA”

 1. Slaap jij soms slecht, Micha? Dat je om kwart over zes uit je nest rolt om dit soort wartaal te gaan opnemen? Of heeft de zuster soms vergeten de riempjes vast te gespen waardoor jij je los hebt weten te werken?
  Gelukkig krijg je wel goed te eten daar in die daklozenopvang van je. Dat tafeltje bezwijkt zowat onder je gewicht als je jezelf moet ophijsen om de camera uit te gaan zetten…

 2. …of is het een typisch omhooggevallen ANTI-sociale boeren kinkel onder een volkomen geacteerde ‘mask of sanity’ fenomenaal = 100% (!) gedreven door narcisme/begeerte slechts uit op macht en controle VOOR HEMZELF.
  ———————-

  Historisch gezien kennen we dit (van vader op zoon) van de fam. zich noemend “Van Nassau” waarbij bijv. Willem “van Oranje”, het volk, maar ook de normale adel (de ‘gullible fools’) boosaardig klokje rond manipulerend, om de ijskoude psychopathische ANTI-sociaal als “vader des vaderlands” aan de borst te koesteren…..

 3. The same people who assured you Saddam Hussein had WMDs now assure you Russian ‘novichok’ nerve agents are being wielded by Vladimir Putin to attack people on British soil.
  —————————–
  Dit zijn tevens uitgezochte opvolgers met dezelfde ‘alien mindset’ van de (al meer dan 70 jaar -psychopaten komen vanwege morele DEBILITEIT, die ze ongeschikt maakt voor welke positie van macht en controle dan ook, NIET tot inkeer!!!- over lijken gaande om ermee te blijven wegkomen) gruwelmoordenaars van PROACTIEF agressief (!) levend gecremeerd en compleet te barsten geslagen Dresden.

  Psychopaths can’t be trusted…….

  Overigens dient uiteraard ook Poetin te worden getest….met de moderne gerichte methoden die nu ter beschikking zijn.

  Is het nu een edele patriot, die een WAAR schild wil zijn voor Rusland en het Russische volk (en dus in zijn goede hart ook voor de rest van de geliefde mensheid) ……of is het een typisch omhooggevallen ANTI-sociale boeren kinkel onder een volkomen geacteerde ‘mask of sanity’ fenomenaal = 100% (!) gedreven door narcisme/begeerte slechts uit op macht en controle VOOR HEMZELF.

  Een **gerichte moderne psychopatentest** kan dit raadsel helpen oplossen mensen……..

 4. Ah, nu begrijp ik het pas. Er komen verkiezingen aan in Engeland. De conservatieven staan er niet best voor. Een klassiek gevalletje House of Cards. De serie die bedacht is door de destijds rechterhand van Thatcher.

Geef een reactie