ON THE ROAD TO 14-3: HET FAKE NEWS-DRAMA BIJ DE MSM WORDT MET DE DAG ERGER

EXTRA: DE VOLKSKRANT PROBEERT NU OOK HUIB BRUYNZEELS VAN BLIK OP NOS JOURNAAL TE DEMONISEREN: ‘RUSSISCHE INFILTRANT’ * LEES DE NIEUWE COLUMN VAN MICHA OP NIBURU.CO OVER 14-3 * TRUMP: NIEUWE HISTORISCHE TOESPRAAK OVER DE FAKE NEWS-MEDIA * FAKE NEWS-PHILIP VAN DE VOLKSKRANT: HAALT HIJ 14-3?

5 Replies to “ON THE ROAD TO 14-3: HET FAKE NEWS-DRAMA BIJ DE MSM WORDT MET DE DAG ERGER”

 1. Artikel over Bruynzeeld in de Volkskrant en heeft niets demoniserends. Katb heeft zoals gewoonlijk alleen “koppen gesneld”. Dit heet nu echte onderzoekssjournalistiek, Kat.

  Wat is waar over Russische beïnvloeding in Nederland?
  De Russen zouden onze verkiezingen beïnvloeden, zelfs de geheime dienst waarschuwt voor ze. Maar wie goed kijkt wat ze doen, ziet ook desinformatie over de Russische desinformatie.

  Bruynzeels is geen gefrustreerde boze man, die eenzaam z’n blogjes tikt. Hij wil gewoon schrijven wat er ‘echt gaande is in Rusland en Oekraïne.’ Want wat hij bij de NOS, RTL ziet en leest in de Volkskrant en NRC Handelsblad is alleen maar ‘morbide, paranoïde stellingname tegen Rusland’.De Volkskrant doet een poging om de informatiekluwen te ontwarren

 2. BREAKING BREAKING
  Kat nagelt de MSM omdat ze VIJF JAAR OUD NIEUWS (100 gulden briefje Wilders) niet op de voorpagina zetten.

  Kat doet namelijk altijd grondig feitenonderzoek!

  Hoe ongeloofwaardig kan Kat zichzelf nog verder maken?

 3. “2 februari 2017 Hoofdredacteur Paul Jansen en journalist Bart Mos van De Telegraaf hebben direct na het instellen van de lasteraanklacht door Ferdy Roet, topadvocaat Bas Le Poole van het kantoor Le Poole Bekema ingehuurd. De aanklacht omvat onder meer het verspreiden van een fake doodsbedreiging door journalist Mos, die zelfs voor publicatie al weersproken was. De Telegraaf neemt de aanklacht zeer hoog op en is bereid om heel veel geld aan advocaatkosten uit te geven. Want Le Poole Bekema omschrijft zichzelf als “advocaten werkzaam in de top van de markt”. Bas Le Poole is oprichter en partner van het Haarlemse bureau. Hij wordt al jarenlang vermeld in de hoogste categorie van de internationale advocatengidsen Chambers Global en Legal 500. Zijn uurtarief betekent een investering van ongetwijfeld tienduizenden euro’s voor De Telegraaf. In een zaak tegen EenVandaag van vorig jaar omtrent onrechtmatige uitingen is nog bepaald dat journalisten persoonlijk aansprakelijk zijn bij het onzorgvuldig te werk gaan. En een zware aantijging als dat iemand een doodbedreiging zou hebben gedaan, kan en mag nooit op basis van één bron verstuurd worden, zoals Mos wel heeft gedaan. Dat het al langer rommelt tussen Jansen en Mos én dat Jansen de zaak geenszins in de hand heeft, blijkt ook uit het feit dat het onlangs opgelegde Twitterverbod gedurende 2 maanden van Jansen aan Mos slechts 2 weken heeft geduurd. Mos kreeg toen een officiële waarschuwing, ook voor zijn tweet over Trumps Golden shower, dat Mos onder druk als ‘een grapje’ afdeed. Roet eist onder meer een algeheel Twitterverbod van Bart Mos voor de duur van 6 maanden, rectificatie en een publicatieverbod waarbij voor de duur van 10 jaar niks over hem geschreven mag worden. Wanneer de zaak voor de rechter komt is nog onbekend.”

  © Telegraaf huurt topadvocaat in na dagvaarding wegens laster

  © Ook twittert Mos dat ‘De heer Roet rijp is rijp voor opname’, ‘z’n medicijnen weer vergeten heeft’, en dat ‘Ferdy Roet gewoon een watje is’.

 4. ‘First things first’, niet de zaak omdraaien:

  Eerst de geïnfiltreerde, fundamenteel liegende psychopaten opruimen, dan naar de rechter stappen.

  Anders is het een impotente/zinloze exercitie.

 5. Ga een morele debiel maar duidelijk maken, dat je het morele gelijk aan je kant hebt. Ga een rechter die bewuste juridische dwalingen uitspreekt maar duidelijk maken, dat je de wet aan je kant hebt.

  Je zit wel in PB BV, dat is gebouwd op medeplichtigheid aan massamoord van de allergrootste en allergruwelijkste en allerweerzinwekkendste soort. En de MSM zit midden in de ‘psy-op’ om ermee weg te blijven komen!

Geef een reactie