ONDERGRONDS ELITE-PARADIJS IN BERLIJN IS NU KLAAR: LAAT DIE KERNBOMMEN MAAR KOMEN!

OPNIEUW EEN ALARMERENDE AANWIJZING DAT DE DERDE WERELDOORLOG MET MILJOENEN DODEN OP UITBREKEN STAAT: DE BILDERBERG LATEN VIA EEN SATANISCHE BOODSCHAP AAN DE WERELD WETEN DAT HUN ONDERAARDSE PARADIJS IN BERLIJN NU KLAAR IS * ONDER DE SCAM VAN HET BOUWEN VAN EEN ‘VLIEGVELD’ WERDEN GIGANTISCHE ONDERAARDSE VERTREKKEN GEREED GEMAAKT * ‘HELAAS IS DE BOUW VAN HET VLIEGVELD MISLUKT. WE MOETEN ALLES AFBREKEN EN OPNIEUW BEGINNEN’

Medio 2014 berichtten we er reeds over: de scam van het ‘mislukte vliegveld’ te Berlijn. Juist nu met de zenuwgas-hoax het aftellen naar de derde wereldoorlog pas goed lijkt te zijn begonnen, krijgen we, natuurlijk weer via De Telegraaf, het bericht binnen dat wat er nu staat beter kan worden gesloopt opdat ‘opnieuw kan worden begonnen’. Het is niet te bevatten hoezeer deze site steeds weer de waarheid achter de satanische leugens van de NWO weet bloot te leggen. Op kosten van de belastingbetaler werd in (of liever onder) Berlijn een luxe ondergrondste stad gebouwd voor de Europese PP-elite geheel in stijl van Hitler’s bunker maar dan natuurlijk 20.0. Angela blijkt opnieuw een ware dochter van pappa Adolf nu zij diens fameuze bunker in de Duitse hoofdstad opnieuw heeft laten verrijzen of liever heeft laten verzinken. Hoeveel kleine kinderen zijn reeds onder de grond weggestopt om te worden verkracht en aan stukken te worden gesneden als de kernbommen van Poetin en Donald de gewone burgers roosteren en verbranden?

5 Replies to “ONDERGRONDS ELITE-PARADIJS IN BERLIJN IS NU KLAAR: LAAT DIE KERNBOMMEN MAAR KOMEN!”

  1. Dus in 2014 was het een pedo-paradijs, en nu is het een atoombunker. Dan hebben de kindertjes die daar misbruikt gaan worden dus heel veel geluk, want die overleven de derde wereldoorlog.

  2. Je zou maar belasting betalen, he Micha?

    Deze vraag moet eigenlijk gesteld worden aan de nep-“Oranjes van Nassau.”

    En aan Al Capone of Prins Bernhard (zijn illegale na-oorlogse BV) belasting betalen, zal zich uiteindelijk tegen een dergelijke belastingbetaler keren, zo valt te voorzien.

  3. Gaarne foto’s en ander bewijs. Pertinent onmogelijk is zoiets zeker niet. Als je ziet wat “Hitler” al voor megalomane ondergrondse complexen bouwde….zoals Dora…..

  4. “Op kosten van de belastingbetaler”.
    Dat is al de 2e keer in een paar dagen (de 1ste keer ivm het salaris van Jinek en Huys)dat je je zo bezorgd uitlaat over belastingbetalers. Je zou maar belasting betalen, he Micha?

Geef een reactie