‘ONDERZOEKSWENSEN’: HET VERSCHIL TUSSEN CAMIEL EURLINGS EN MICHA KAT

KLASSENJUSTITIE IS NIET MEER HET JUISTE WOORD, WE SPREKEN VANAF NU VAN ‘ELITE-JUSTITIE’ OF ‘PEDO-JUSTITIE’ * ‘ELITE’ IS NIET MEER VATBAAR VOOR HET RECHT EN KAN ALLES ONGESTRAFT DOEN * ONDERZOEKSWENSEN VAN MICHA OP CRIMINELE WIJZE VAN TAFEL GESPEELD DOOR OUDERLING ABBINK, MAAR DIE VAN CAMIEL ZIJN REDEN DE ZAAK WEG TE DOOFPOTTEN

In your faces again. Als Micha onderzoekwensen indient -volkomen terechte onderzoekswensen zoals blijkt uit de toewijzing ervan door het Haagse Hof- worden deze vervolgens op criminele wijze van tafel gespeeld door ouderling Abbink (‘fuck de wensen van Kat! Ik schijt erop met mijn bapisten-reet!’) maar voor Camiel Eurlings is het indienen van -blijkbaar weer nieuwe- ‘onderzoekswensen’ reden de zaak opnieuw op de lange baan te schuiven. Volgens het OM loopt het politieonderzoek vertraging op omdat Eurlings via zijn advocaat mr. Geert-Jan Knoops recent een aantal nieuwe onderzoekswensen indiende. Mensen, als we nu niet massaal in opstand komen tegen de criminele pedo-justitie…. Micha heeft inmiddels gesproken met zijn advocaat Stapel over verdere stappen tegen de criminele ‘rechtspraak’ door ouderling Abbink. De Raad voor de Rechtspraak heeft inmiddels bevestigd dat het niet door de beugel kan dat hij heeft gezegd ‘geen boodschap te hebben’ aan de Persrichtlijn. Deze ongekende schoffering zijdens Abbink gaat natuurlijk veel verder dan het verbieden van opnames in strikte zin: het laat zien dat Abbink niet bereid was Micha een eerlijk proces te geven. Vrijdag verwachten we het arrest van de ouderling. Stay tuned!

6 Replies to “‘ONDERZOEKSWENSEN’: HET VERSCHIL TUSSEN CAMIEL EURLINGS EN MICHA KAT”

 1. zou de advocaat van Eurlings eveneens van alles ingefluisterd krijgen door zijn client, of laat de client dat werk aan zijn advocaat over …….

 2. “”dat hij heeft gezegd ‘geen boodschap te hebben’ aan de Persrichtlijn.”””

  Waar is dat overigens terug te vinden???

 3. “Het is een groep internationale criminelen die oorlogen starten zodat ze geld kunnen verdienen.”

  Geïnfiltreerde warme menselijkheid acterende, maar in werkelijkheid VOLKOMEN IJSBLOEDIGE ‘Adapted compensated’ psychopathische criminelen, die automatisch conform de (bij elkaar herkende) ‘alien mindset’ een monoliet vormen.

  Churchill met SS’er Bernhard, hoe bestaat dat nou???
  Omdat ze qua DIEP EN GEVAARLIJK GESTOORDE persoonlijkheid BEIDE ‘adapted compensated psychopaths’ zijn/waren.

 4. Camiel is zonder verhoging van de polsslag medeplichtig aan gruwelmoord op de complete stad Dresden overlopend van (kinder)vluchtelingetjes en oorlogsgewonden.

  En psychopaten vormen een monoliet, zoals de SS’er Bernhard hier op VERBAZINGWEKKENDE wijze is aangesteld als hun zetbaas door onze zogenaamde anti-SS “bevrijders”.

  Dat zal het zijn.

  BINNEN (op Nazi wijze omgebouwd) PB BV acteren helpt hier niet meer tegen: dat is als een klacht tegen Hitler indienen bij Freisler!

Geef een reactie