ONGEKEND DRAMA MARK RUTTE, FRANS TIMMERMANS EN NEDERLAND: DE FRAUDE IS THERE FOR THE WHOLE WORLD TO SEE

HET BEGRIP ‘PYRRHUS-OVERWINNING’ KAN WORDEN VERANDERD IN ‘TIMMERMANS-OVERWINNING’: DE MN 17-CRIMINEEL EINDIGT EERDER ACHTER DE TRALIES DAN ALS VOORZITTER VAN DE COMMISSIE

OVERAL IN EUROPA WORDT LINKS IN DE PAN GEHAKT BEHALVE IN HET LAND VAN JORIS DEMMINK EN JAN WOLTER WABEKE

WERKELIJK ALLES IN DE LOOPBAAN VAN MARK RUTTE IS LEUGEN, LIST, BEDROG EN FRAUDE * ONDER LEIDING VAN ONZE PEDO-PREMIER WERD DE GROOTSTE VERVALSINGS-OPERATIE INGEZET UIT DE NEDERLANDSE ELECTORALE GESCHIEDENIS * ALLEMAAL OM DE PEDOFIELEN, DE EIGEN MOORDPARTIJEN EN DE MH 17-SCAM TE BESCHERMEN

3 Replies to “ONGEKEND DRAMA MARK RUTTE, FRANS TIMMERMANS EN NEDERLAND: DE FRAUDE IS THERE FOR THE WHOLE WORLD TO SEE”

  1. Bij het woord pyrrusoverwinning zie ik eerder uw naam staan. Al jaren aan het procederen en nog steeds in Ierland met één overwinning: dat Westenberg iets moest bewijzen. Verder bent u alles kwijt. Uw huis, uw kind, uw vaste baan, uw inschrijving als journalist, uw lege strafblad.

    En ga nu niet zeggen dat u alles wint, want de rechter heeft u meermaals veroordeeld. Ik wou voor u dat het anders is, maar dat is het op papier niet.

    Desondanks met alle respect.

  2. Links in de pan gehakt? Nope. De Grunen zijn de 2e partij in Duitsland. Sterker: liberalen en soc.democraten gaan voor EP met Grunen in zee.

Geef een reactie