ONGEKEND EN WERELDWIJD PEDOFIELEN- EN RITUAL MURDER-OFFENSIEF

TWEE NIEUWE ‘MARIANNE VAATSTRA’S’ OP IBIZA? * TELEGRAAF WERKT AAN HET ‘NORMALISEREN’ VAN SATANISCH MISBRUIK DOOR STEEDS WEER NIEUWE ZAKEN TE BRENGEN * TELEGRAAF WAST SATANISCHE MOORDEN TEVENS WIT * DIT IS HET EINDE, MENSEN. HET KAN ZO NIET VERDER

FIGHTING FOR PEDOPHILIA – IT’S OFFICIAL U.S. GOVERNMENT POLICY TO ALLOW AFGHAN “ALLIES” TO RAPE LITTLE BOYS. MEDIA PROMOTES “PEDOPHILE RIGHTS”. WHY IS THE LEFT MAINSTREAMING PEDOPHILIA? NO, SALON.COM, I DON’T NEED TO ‘UNDERSTAND’ THE PLIGHT OF PEDOPHILES. Dit is de mondiale achtergrond waartegen in Nederland de ‘zaak-Demmink’ zich voortsleept. We zeggen het nog maar een keer: de NWO die inmiddels geheel in handen is van pedofielen staat op het punt alle kinderen op te eisen en straffeloos te onderwerpen aan hun weerzinwekkende lusten en impulsen. Dit is de komende Holocaust.

7 Replies to “ONGEKEND EN WERELDWIJD PEDOFIELEN- EN RITUAL MURDER-OFFENSIEF”

 1. Onlangs is het sodomietenhuwelijk geïmplementeerd bijna overal in de Verenigde Staten.
  http://www.huffingtonpost.com/entry/same-sex-marriage-benefits_55f2e042e4b063ecbfa3f3fa
  In 1953, ging men in de VS 2 maanden de gevangenis in, als men betrapt werd op sodomie. Al was J Edgar Hoover, de directeur van de FBI, natuurlijk zelf een homofiel.

  Homofielen kunnen geen kinderen krijgen, dus maatschappelijk is het een absurde instelling zo’n huwelijk. Daarnaast wordt de leeftijd voor seks buiten een huwelijk steeds meer verlaagd.
  Nederland loopt helaas erg voor op deze hypocriete onzin.

  Polygamie, bigamie, is echter nog steeds verboden in Nederland.
  Het is zeer ernstig gesteld met de moraal.

  De seksuele revolutie werd ondersteund door de Kinsey rapporten.
  Alfred Kinsey was echter zelf een pedofiel, gebruikte pedofielen voor zijn maar al te vaak vervalste rapporten, waar kinderen verkracht werden met en stopwatch om een wetenschappelijk geur te geven aan de oplichterij.
  Mensen die een wrak van een karakter hebben is het resultaat, wat tirannieke heerszucht vergemakkelijkt.

  Voor meer informatie over de wetenschap vervalsingen door de pedofiel Alfred Kinsey, wiens onderzoeken werden betaald door het Rockefeller center, er zijn 2 documentaires online te vinden. Kinsey’s pedophiles (BBC) en The Kinsey Syndrome (Chris Pinto).

 2. TELEGRAAF WERKT AAN HET ‘NORMALISEREN’ VAN SATANISCH MISBRUIK DOOR STEEDS WEER NIEUWE ZAKEN TE BRENGEN

  hele vreemde logica, hadden ze dan niks moeten melden??? Dan had je waarschijnlijk evenwel lopen emmeren, aangezien ook in de rest van de msm dit werd vermeld en je vervolgens wederom had lopen mekkeren tegen je ex werkgever.

  TWEE NIEUWE ‘MARIANNE VAATSTRA’S’ OP IBIZA?
  Geen enkele overeenkomst behalve de leeftijdsgroep …….

 3. “” TELEGRAAF WAST SATANISCHE MOORDEN TEVENS WIT ”

  owwh en de Telegraaf heeft een forensisch onderzoeksteam rondlopen, of zal het zo zijn dat ze dit gewoon 1op 1 van de telex over nemen?

  Had de Telegraaf net als ons welgestelde onderzoeksjournalist heer KAT hun fantasieeen moet laten lopen, en er allerlei zaken bij moeten verzinnen die niet op de telex staan vermeld???
  Schijnbaar wind jou dat op heer Kat aangezien je over dit gemis loopt te mekkeren ……….

  Bij Vaatstra was er inderdaad meer info, en ook zelfs dan zou je het dan niet hoeven te melden in de krant, lijkt me dat het volstaat dat er iemand van het leven is beroofd wat op zich al erg genoeg is.

  Jij hebt natuurlijk het liefst artikels waarbij de armen zijn afgesneden en vervolgens 3 meter hoog in de bomen zijn opgehangen, de ogen uit hun kassen gesneden en vervolgens op 2 stokken in het zandpand zijn neergezet.

  klinkt dit beter ??? is dit wat je graag wilt??

 4. Ik ben het helemaal met hem eens,En mocht het eventueel zo zijn dat een pedofiel gewoonweg niet de ballen heeft om de trekker over te halen dan gelieve met mij contackt op te nemen!!!!!(ik vind altijd wel een gepaste oplossing om een vroegtijdig treffen met onze schepper te bewerkstelligen)

 5. In een dictatuur wordt men door een naar voren geschoven flapdrol geterroriseerd en uitgeplunderd.

  In een democratie kiezen de mensen zelf de flapdrol die hen terroriseerd en uitplunderd.

  1. Dat is het hem nu juist, wij hebben de onbenullen daar neergezet c.q. neer laten zetten. En die krijg je maar niet zo maar uit die stoel.

   Dat is nu eenmaal het lot van democratie. Als er echte democratie zou zijn moeten we naar bindende volksreferenda, ook dan krijg je besluiten van de onnozelen, maar die staan dan wel veel dichter bij de besluitvorming en kunnen in de spiegel kijken naar degene die goed of fout gestemd hebben.

   Dat referenda volgens degenen die daar voor gestudeerd hebben slecht is voor goede besluitvorming heeft alles te maken met de regenten cultuur, wij zijn hier in Nederland niet opgevoed/opgeleid om besluitvorming af te dwingen door referenda, nee wij zijn lui gemaakt door de regenten van het huidige systeem dat men democratie noemt en is gewend geraakt dat de besluitvorming door diezelfde regenten wordt gedaan.

   Dat PR bureaus dan de kluit bespelen? Dat doen ze nu ook vooral als er verkiezingen aan zitten te komen.

Geef een reactie