ONGEKEND OFFENSIEF VAN DE TELEGRAAF OM CORRUPTE DEFENSIE-PROSTITUTE HENNIS TE REDDEN

DIT WIJST ER OPNIEUW OP: DE TELEGRAAF ZIT DIEP IN DE CRIMINELE PLUNDER- EN VERKRACHTINGS-NETWERKEN VAN DE VVD * HENNIS IS NAAST SCHIPPERS DE BELANGRIJKSTE VERTROUWELING VAN MARK RUTTE EN WEET DUS ALLES OVER DE PEDO-NETWERKEN EN DE DEEP STATE * TELEGRAAF REGELDE ‘ENQUETE’ NAAR HENNIS VAN MAURICE DE HOND EN KOMT NU MET DRIE PRO-HENNIS -EN DOOR JACK DE VRIES GESCHREVEN- ‘LEZERSBRIEVEN’

[wp_ad_camp_1]

Brief 1: Drama is gevolg bezuinigingen. Brief 2: Fout ligt bij legertop en kamer. Brief 3: Asscher moet zelf opstappen. Jack de Vries van Hill & Knowlton die recent zijn vrouw verloor aan een mysterieuze hersenbloeding heeft het er maar druk mee. Eerder publiceerde De Telegraaf een gefakte enquete van Maurice de Hond waaruit zou blijken dat ‘de Nederlander’ wil dat Hennis blijft. Ook meldde de krant in een vette kop dat Hennis huilend had gebeld me de nabestaanden van de in Mali door falend materieel omgekomen soldaten en haar ‘spijt had betuigd’. Hoe corrupter, incompetenter en pedofieler de minister hoe fanatieker deze wordt gesteund en gedekt door De Telegraaf. Over Hennis, een ex-secretaresse die zich sport voor sport omhoog heeft geneukt op de VVD-pedo-ladder (zoals bijna alle vrouwen van de VVD) is werkelijk niets positiefs te vertellen. Haar track record is zero, behalve dan dat Rutte in haar een trouwe lakei ziet voor het uitvoeren van zijn satanische plannen in opdracht van de NWO. Vandaar dus deze nooit vertoonde campagne in De Telegraaf. Morgen is er een ‘debat’ over de positie van Hennis. Wij verwachten dat zelfs de SP het prima vindt als onze eigen soldaten worden opgeblazen omdat hun minister het ’te druk’ heeft met hoeren en sloeren en het bezoeken van wapen-beurzen. Nog iets grappigs: in de ‘paranoide gek-zaak’ tegen De Volkskrant voerde deze krant als belangrijk ‘verweer’ dat het mij mede een ‘paranoide gek’ mocht noemen omdat ik Hennis ooit ‘een hoer’ heb genoemd. Wie kaatst kan de bal verwachten was daarbij het verweer. Ziet u de logica? Omdat ik als journalist deze crimineel-incompetente Defensie-minister die nu zelfs mede-schuldig is aan moord op haar eigen soldaten ‘een hoer’ noem mag De Volkskrant mij een ‘paranoide gek’ noemen!

2 Replies to “ONGEKEND OFFENSIEF VAN DE TELEGRAAF OM CORRUPTE DEFENSIE-PROSTITUTE HENNIS TE REDDEN”

  1. Ziet u de logica?
    —————–
    Ja. Als je -met redenen omkleed- prins Bernhard een SS psychopaat uit de diepste krochten van de Nazi ‘deep state’ noemt, type “op de thee met Heydrich”, mag je ook “een gevaar voor de rechtsstaat” genoemd worden en/of in PB BV (de naoorlogse vazalstaat van de psychopathische USA/GB ‘deep state’, die moet doorgaan voor de -GRATIS en met geld toe- bevrijde voortzetting van Nederland/de “Staat der Nederlanden”) aldus worden behandeld.

    Dus waarom niet?!

Geef een reactie