ONTLUISTERENDE OPERETTE OM CORRUPTE GERARD BOUMAN WIT TE WASSEN

EX-POLITIEBAAS CHANTEERT HET KABINET -EN HEEL NEDERLAND- MET ZIJN KENNIS OVER DE PEDO-NETWERKEN * NEDERLAND VOLSTREKT ONBESTUURBAAR EN GEDOEMD TE CRASHEN * HEEFT DIT EFFECT OP DE ZAAK-DEMMINK? * HEEFT DIT ALLES TE MAKEN MET DE VERDWIJNING VAN POLITIE-MOL CHRS KLOMP?

DAT NIEMAND IN DE POLITIEK EN MEDIA HIER VRAAGTEKENS BIJ PLAATST, BEWIJST DAT DIT ALLEMAAL RECHTSTREEKS IN VERBAND STAAT MET JORIS DEMMINK

[wp_ad_camp_1]

Het is volstrekt onmogelijk de corrupte en criminele ex-politiebaas Gerard Bouman, de man die door Demmink op de troon werd gehesen om de belangen van de pedofielen te dienen (en daarom maar gelijk met beide handen enkele forse grepen in de kas deed) aan te pakken. We zijn thans getuige van een misselijkmakende operette om de zaak van tafel te spelen. Iedereen in politiek en justitieel Nederland houdt elkaar omstrengeld in de wurgende greep van chantage met wat ze allemaal van elkaar weten. In the meantime is Nederland volstrekt onbestuurbaar geworden. Lees hier [De Telegraaf] hoe de ‘ziekte’ van Bouman (hij moest natuurlijk eerst het land worden uitgesmokkeld om alle leugens mogelijk te maken) nu als ‘argument’ wordt opgevoerd het rapport over zijn misdaden ‘uit te stellen’. De strategie van de spindoctors is overduidelijk: dat rapport komt er nooit, maar via de collaborende MSM wordt het volk ‘op subtiele wijze’ duidelijk gemaakt dat Bouman ‘niets te verwijten valt. De Telegraaf doet dan vandaag met deze zin: De conclusies van dit rapport zouden weergeven dat niet is gebleken dat de toenmalige korpschef de COR heeft omgekocht.

Eén reactie op “ONTLUISTERENDE OPERETTE OM CORRUPTE GERARD BOUMAN WIT TE WASSEN”

  1. Vergiftigd met cyanide, maar heeft het overleefd?
    Heeft iemand kwaad gemaakt in de VS, want is niet gedaan door een ervaren professional, anders was ie dood geweest.
    Een aanslag voor iets kleins, dus Bouman is nog steeds trouw aan de pedofielen kliek.

    Ik heb eens een Bouman advocaat meegemaakt, was een corrupte leugenaar die mijn kinderen trachtte te ontvoeren. Zou er dus niet van schrikken, als bepaalde Bouman families generationele pedofielen zijn.

Geef een reactie