ONZE HORROR-MONARCHE KAN ALLEEN BLIJVEN ZITTEN DANKZIJ DE CRIMINELE MSM

ZE HEBBEN NIET EENS RECHT OP DE TROON WANT ZE HEBBEN HUN NAAM GESTOLEN * DAT ZOU NOG TOT DAAR AAN TOE ZIJN ALS ZE IETS POSITIEFS ZOUDEN DOEN * MAAR ZE VERWOESTEN HUN LAND EN HUN VOLK * BRIEF VAN MARCEL VERVLOESEM AAN BEATRIX OVER HET ‘RONDE HUIS DEEL 2’ ONDER LEIDING VAN JORIS DEMMINK EN KPMG -WAAROP GEEN REACTIE VOLGDE- IS DE DRUPPEL: WIE KAN DIT NOG ACCEPTEREN?

Johan Oldekamp is een van de mensen uit de ‘alternatieve media’ die om wat voor duistere reden dan ook meent mij te moeten belasteren en demoniseren. Ik heb de brave man nooit gesproken en heb ook nooit een conflict of een ervaring met hem gehad. Maar hij heeft een heel goed filmpje gemaakt dat we hier graag publiceren, met name ook omdat het KH de kern vormt van alle problemen waar Nederland mee te maken heeft en al helemaal met het gigantische probleem-Demmink. Het kan zo gewoon niet doorgaan! Ze moeten weg.

8 Replies to “ONZE HORROR-MONARCHE KAN ALLEEN BLIJVEN ZITTEN DANKZIJ DE CRIMINELE MSM”

 1. Zelfs al zou je hier dus met een “originele Oranje” opgescheept zitten, dan nog is die niet oorspronkelijk en qua aard van de hoogste morele/menselijke (= vorstelijke) STAND.

  INTEGENDEEL dergelijke psychopaten zijn volkomen antisociaal en immoreel en (lege hulzen immers) ACTEREN het tegenovergestelde volkomen schaamteloos en zonder enig berouw (een fenomeen).

  Zijn er nu wel mensen die ECHT moreel hoogbegaafd zijn, die er iets bij voelen, nee toch? Ja die zijn er.

  Maar in ieder geval: de Oranjes denken ook van wel, noemen zich vorst en spelen (geweld ‘of sorts’ hiertoe aanwendend) dus een dergelijke vorst terwijl ze dat qua persoonlijkheid juist niet zijn.

  Psychopathie = 100% begeerte naar wat van een ander is (waarom heeft hij wel wat ik niet heb…..het is niet eerlijk, ik moet hem vermoorden en dan is het van mij, helemaal van mij?!).

  Dat psychopaten hierbij ook (moreel) verantwoord bestuur onmogelijk maken, moge duidelijk zijn.

  ROKENDE PUINHOPEN zijn steeds het resultaat (zo mogelijk een eind uit de buurt, bijv. in genadeloos uitgeperste wingewesten).

 2. Dat Wilhelmina geen dochter zou zijn van Willem Gorilla (via vrouwelijke lijn van de Friese zijtak) is een (bewust?) zijspoor.

  Wettelijk is ze dat wel (hoewel niet echt fris richting het volk, maar soit).

  Waar het om gaat is dat zelfs de originele lijn, eenmaal geïnfiltreerd bedenkelijk omhoog vallend binnen de (inerte) STANDENmaatschappij = naamloos volk schurkenbende/(geslaagd geïnfiltreerd) naam von Laurenburg aangenomen/(verder woekerend binnen de adel) von Nassau (bedenkelijk/ongebruikelijk zelf verzonnen genaamd, klinkt bedreigend: Naschen = opvreten)/(bedenkelijk/ongebruikelijk via huwelijk met een te Dillenburg uitgevogelde erfdochter) “prinsen” van Oranje, op kenmerkend psychopathische wijze (als ‘adapted compensated’ psychopathische criminelen -dit is anders!- destijds uiteraard onherkend) het toenmalig bestuur heeft geïnfiltreerd via het zwakste punt: de kerk die ineens was opgezadeld met wereldlijke bestuurstaken en daar niet tegen was opgewassen.

 3. Het narcisme (zij het meestal niet 100% zoals bij psychopaten) leeft sterk binnen het ‘gemeene volck’.

  Ze hebben de profeten vermoord en lopen kwijlend achter bijv. glasharde, ziek-emotionele kwijlebabbel André Hazes (z.n.) aan of kijken naar ‘soap opera’s’ als ‘Wordt u al geholpen’ (denk aan de verukkelijke mr. Mash) alsof ze in een soort spiegel kijken.

  Oranje, duidelijk van het allerlaagste, moreel debiele, 100% op zichzelf gerichte allooi en echter dan echt adel (hoge morele/emotionele intelligentie) slechts immiterend/acterend, met als aantoonbare herkomst een (psychopathisch?) moorddadige roversbende van vader op zoon (!) die rond het jaar 1000 door een bisschop ten einde raad (en niet conform de regels en gebruiken) tot een leenman/ambtenaar wordt gemaakt, kennelijk om ze koest te houden, is helaas ook zo’n spiegel.

 4. Voor wat de psychopathische Oranje operette betreft: dat heeft na eeuwen een brede basis van verderf en pure slechtheid in deze contreien.

  Dat de duivel uiteindelijk steeds ook zijn eigen kinderen opvreet, zegt deze verdorven grijze muizen niets.

  Met een spuitbus Oranje haarverf is dat niet onderuit te krijgen zeg maar.

 5. Ik roep al tijden dat figuren zoals Oldenkamp controlled opposition zijn. Of ze worden betaald om de boel te belazeren en tweespalt te zaaien of ze mogen van de staat mensen oplichten en worden met rust gelaten en misschien wel gepromoot. Daarom is het ook zo belangrijk om afstand te nemen van de meelifters en uitbuiters van de alternatieve media. Meestal in de vorm van chemtrailspotters, ufospotters ,handopleggers, channelgoeroes, sjamanen, vrijenergieverkopers, schumankristalverkopers. Ik kan zo nog wel uren doorgaan. Dit soort figuren zorgen ervoor dat de alternatieve media ernstig in discrediet wordt gebracht. Waar denk je dat die term aluhoedje vandaan komt en aan wie denk je dat je die te danken hebt. Hoeveel schade denk je dat het woord aluhoedje aan de echte waarheid toegebracht heeft. Oldenkamp is gewoon een keiharde leugenaar. er is maar 1 oplossing met dat soort mensen gewoon keihard afbranden. Wacht maar ik zal wel even een stukje schrijven over Oldenkamp. Ben je meteen van hem af wedden.

  1. Met ook meer van je comments .. heb je de dingen goed doorzién..alt media was van begin al 80% oppositioncontrol en alles echts wég geblazen en onder gesneeuwd …óf krankzinnig verklaard …nét weer Marchel Vervloersem Ad de Rooij Karel de Werd Supergetuige Micha Kat enkele getuigen/Slachtoffers in demminkzaak Engelse Broertje en Zusje af gebrandt én áf gevoerd

Geef een reactie